Ο Πολωνός που πατσίζει, ο Κροάτης που αρέσει και ο Γάλλος που κάνει τον Κινέζο. Συμπληρώσαμε μία εβδομάδας παρουσίας στην Ολλανδία και μπορούμε να εντοπίσουμε τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη προετοιμασία. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας.

Από αυτά που βλέπω εδώ και μία εβδομάδα, δεν μπορώ να πω πως έπεσα έξω στο αρχικό μου σκεπτικό. Πως ο ΠΑΟΚ δεν χτίζεται, αλλά προσθέτει πράγματα σε αυτό που ήδη υπάρχει. Και αυτή είναι η διαδικασία που θα ακολουθηθεί όσοι και αν αποκτηθούν στη διάρκεια.

Πολλοί στέκονται στα φιλικά, αλλά για παράδειγμα αυτό απέναντι στη Χιμπέρνιαν, δεν μπορείς να πεις πως είναι για ιδιαίτερη ανάλυση. Ένα μεγάλο λάθος του Κοτάρσκι που έβαλε μπροστά τους Σκοτσέζους, ένας πλήρης έλεγχος του ΠΑΟΚ από εκεί και πέρα, αλλά με απίστευτο αέρα που σε αποτρέπει να μπεις σε λεπτομέρειες.

Πας να ψάξεις με το κιάλι το τι πρέπει να κρατήσεις από το φιλικό. Τον λίγο καλύτερο ρυθμό του Μαντί Καμαρά σε σχέση με το προηγούμενο, το ότι η μοναδική φάση που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο προήλθε από την οξυδέρκεια του Γκούμα, το ότι ο Θυμιάνης ανταποκρίθηκε ως δεξιός στόπερ στη πρώτη του παρουσία και κάπου εκεί τελειώσαμε.

Η σημαντική εξέλιξη των ημερών, είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με την Ντιναμό για τον Κεντζιόρα. Ο Πολωνός την ώρα που γράφω – δεν ξέρω και πότε θα μπει το μπλογκ άλλωστε – είναι στην Ολλανδία και περιμένει. Λογικά θα μπει και αυτός άμεσα στις προπονήσεις και θα πατσίσουμε τις απώλειες σε σχέση με τις αφίξεις. Εντός ο Μαντί, εκτός ο Μεϊτέ σε σχέση με πέρυσι.

Ο Γάλλος βέβαια, λένε πως έριξε γέφυρες. Αυτό μεταφράζεται ως εξής. Αφού δεν βρήκε τα 2 – 2,5 εκατ ευρώ το χρόνο που έψαχνε, σου λέει, ας γυρίσω στον ΠΑΟΚ. Αλλά το πως έχει το ενδιαφέρον του. Με 1,8 το χρόνο.

Εννοείται βέβαια πως ο ΠΑΟΚ δεν δίνει αυτό το νούμερο γιατί έχει να διαχειριστεί και τις εσωτερικές ισορροπίες.

Εγώ λέω να παίξουνε ένα παιχνιδάκι ο ΠΑΟΚ με τον Μεϊτέ. Να του δοθεί μία εβδομάδα ακόμη και αν βρει πρόταση με 1,8 να του τα δώσει ο ΠΑΟΚ. Αν δεν βρει, να έρθει να υπογράψει με αυτά που του δίνει. Τα οποία δεν είναι και πολύ πιο κάτω.

Τώρα γιατί κολλήσαμε στον Μεϊτέ, είναι η άλφα βήτα για τον ΠΑΟΚ. Τον θέλει ο προπονητής. Και κάπου εκεί σταματά η κουβέντα.

Στους φορ, ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε ξανά με τον Πέτκοβιτς. Μόνο που δεν είναι φθηνή λύση για να τα βάλουμε σε μία σειρά. Και απαίτηση 2,5 εκατ ευρώ υπάρχει από την Ντιναμό και ο παίκτης ζητά ένα υψηλό συμβόλαιο.

Αν αυτόν θέλει ο προπονητής, σε μας δεν πέφτει λόγος. Τον ήθελε από την αρχή άλλωστε δεν είχε θέμα. Τον παίκτη τον ξέρουμε, τον είδαμε άλλωστε πρόσφατα, τον έχουμε δει και στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές.

Σύντομα θα φανεί αν θα προχωρήσει ή όχι.

ΥΓ Έφυγε ο Βασίλης. Ένα παιδί ενωτικό, που αγαπούσε τον ΠΑΟΚ όσο ελάχιστοι. Ένα παιδί με ευαισθησίες, με αγνή ψυχή. Να τον θυμάστε με αγάπη και να μην αφήσετε ποτέ την αύρα του να φύγει από την Τούμπα. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1214395_o-polonos-poy-patsizei-o-kroatis-poy-aresei-kai-o-gallos-poy-kanei-ton-kinezo

 

Ο Πολωνός που πατσίζει, ο Κροάτης που αρέσει και ο Γάλλος που κάνει τον Κινέζο. Συμπληρώσαμε μία εβδομάδας παρουσίας στην Ολλανδία και μπορούμε να εντοπίσουμε τις διαφορές σε σχέση με την προηγούμενη προετοιμασία. Γράφει ο Σταύρος Κόλκας. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.