ΠΑΟΚ: Ώρες αναμονής για τον Τόμας Κεντζιόρα. Αποστολή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας: Περιμένουμε τον έναν, έχουμε ελπίδες για τον άλλον. Εννοώντας τους Κεντζιόρα και Μειτέ.

ADVERTISEMENT

Η διαδικασία ένταξης στον Πρωταθλητή, ειδικά για τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Κεντζιόρα έχει κατορθώσει να πείσει τον πρόεδρο της Ντιναμό Κιέβου για να μην διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από τον Δικέφαλο και να του επιτρέψει να παίξει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ για να συμμετέχει στην προσπάθεια για την πρόκριση στους “36” του Champions League. Στον Δικέφαλο εκτιμούν πως πολύ σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Ο Λουτσέσκου είπε τις προάλλες πως ελπίζει και για τον άλλο παίκτη, υπονοώντας (χωρίς να τον κατονομάσει) τον Μειτέ. Εφόσον επιτευχθεί και αυτός ο στόχος, τότε θα έχουν κλειδώσει οι βασικοί παίκτες την τρέχουσα χρονική περίοδο. Και θα απομένουν ο σέντερ φορ γκολτζής και πιθανότατα ένας ποιοτικός εξτρέμ. Αυτή η διαδικασία ενίσχυσης θα γίνει παράλληλα με τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

https://www.metrosport.gr/paok-ores-anamonis-gia-ton-tomas-kentziora-1000007

 

ΠΑΟΚ: Ώρες αναμονής για τον Τόμας Κεντζιόρα. Αποστολή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.