ΠΑΟΚ: Πρωινό στο γήπεδο για παίκτες και Λουτσέσκου - Τι ζήτησε ο Ρουμάνος? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ Γιώργος Ζαΐρης

 

Πρωινό στο... γήπεδο για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους ποδοσφαιριστές του, καθώς μετά από διάλειμμα δύο ημερών οι πρωινές προπονήσεις επιστρέφουν στο πρόγραμμα εκγύμνασης των ''ασπρόμαυρων'' με φόντο και το αυριανό (6/7, 17:00, Metropolis 95.5, Metrosport.gr, Novasports 2HD) φιλικό απέναντι στη Χιμπέρνιαν. 

ADVERTISEMENT

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας προστατεύετε για ακόμα μία ημέρα και αναμένεται να μπει στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ από την επόμενη εβδομάδα, ακολουθώντας πρόγραμμα εκγύμνασης ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έχουν πάρει τη θέση τους στο προπονητικό κέντρο με τον Τάισον μάλιστα να έχει ένα... ιδιαίτερο τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο προπονητής του Δικεφάλου, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του ζήτησε να βελτιώσουν τις αντιδράσεις τους στον αγωνιστικό χώρο και το πρέσινγκ στους αντιπάλους, ενώ στη συνέχεια υπήρξε παιχνίδι 1 vs 1 δηλαδή επιθετικός απέναντι σε αμυντικό.

anwnimo-skhedio-24.png


https://www.metrosport.gr/paok-proino-sto-gipedo-gia-paiktes-kai-loytseskoy-1000123
ΠΑΟΚ: Πρωινό στο γήπεδο για παίκτες και Λουτσέσκου - Τι ζήτησε ο Ρουμάνος? ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΙΡΗΣ Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 05, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.