Ο απαραίτητος Κεντζιόρα: Πώς ο ΠΑΟΚ «ξεκλείδωσε» το deal με την Ντιναμό

Πέρσι, τέτοια εποχή, η είδηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ δεν προκάλεσε αυτό που λέμε... ντελίριο ενθουσιασμού. Κάθε άλλο. 365 ημέρες μετά ο Κεντζιόρα μονιμοποιείται στους πρωταθλητές, όντας άκρως απαραίτητος για τον Λουτσέσκου - Πώς όμως ο ΠΑΟΚ πέτυχε το deal με την Ντιναμό Κιέβου;

Δεν είναι από τις περιπτώσεις των ποδοσφαιριστών που κάνουν εύκολα γκελ. Ούτε κρύο, ούτε ζέστη ήταν η αίσθηση όταν έφυγε μετά το τέλος της πρώτης θητείας του στους ασπρόμαυρους. Και εν τέλει επέστρεψε στη λογική της back up λύσης στα μετόπισθεν. Με γνώμονα ότι ένας πολυθεσίτης στην άμυνα είναι πάντα χρήσιμος ενόψει μίας απαιτητικής σεζόν. 

Μόνο που πέρσι δεν χρησιμοποιήθηκε για να καλύψει κενά και τρύπες. Απεναντίας, έκανε εαυτόν άκρως απαραίτητο, μία πολύτιμη μονάδα στην άμυνα και στα χέρια του προπονητή του. Μαζί με τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη συνέθεσαν ένα άκρως πετυχημένο δίδυμο στο κέντρο, ολοκληρώνοντας τη χρονιά στα... κόκκινα και χωρίς να βγάλει ούτε έναν τραυματισμό. Μπορεί να το αντιληφθεί εύκολα κανείς, ανατρέχοντας στην καρτέλα με τα πεπραγμένα της περσινής σεζόν. Για να μην προσθέσουμε στην κουβέντα τα πολύ σημαντικά γκολ που πέτυχε...

Όλα αυτά είναι γνωστά. Και προφανώς αναγνωρίστηκε από το σύνολο του κόσμου η συνεισφορά του σε αυτήν την τρελή, ροκ σεζόν των πρωταθλητών. Και για όσους γνωρίζουν καλά τον «στρατηγό» Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπήρχε περίπτωση να μην στηριχθεί φέτος πάνω σε ένα στρατιώτη του, όπως ο Τόμας Κεντζιόρα.

Σε αντίθεση με πέρσι το καλοκαίρι όμως, η είδηση πως ο ΠΑΟΚ έφτασε στο πολυπόθητο deal με την Ντιναμό Κιέβου για να αποδεσμεύσει τον Πολωνό αμυντικό, «αγκαλιάστηκε» από τους φίλους του Δικεφάλου, αντιλαμβανόμενοι το ρόλο του στο ήδη διαμορφωμένο ρόστερ αλλά και τη σημασία της παραμονής του.

Πώς φτάσαμε όμως στo deal με την Ντιναμό Κιέβου;

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ είχε προτείνει να καλύψει ένα ποσό ύψους 200.000 ευρώ που αφορούσε την οικονομική διαφορά του Πολωνού με την Ντιναμό, ωστόσο, για να διευκολύνει την διαπραγμάτευση του 30χρονου αμυντικού με την ουκρανική ομάδα για να βρουν την χρυσή τομή και να μείνει ελεύθερος, χρειάστηκε και νέα προσπάθεια. Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ ανέβασε το ποσό στις 400.000 ευρώ και σε συνδυασμό με τους χειρισμούς του παίκτη, κατάφεραν να «ξεκλειδώσουν» τις εξελίξεις.

Μάλιστα, ο Κεντζιόρα ταξίδεψε το Σάββατο (6/7) για την Ολλανδία προκειμένου να μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας, την ώρα που οι επιτελείς του Δικεφάλου επιλύουν τα υπόλοιπα γραφειοκρατικά ζητήματα. Η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ είναι για τρία χρόνια (σ.σ. για να ισχύσει και ο τρίτος χρόνος συνεργασίας θα πρέπει να συντρέξουν κάποιες προϋποθέσεις) με ένα συμβόλαιο κοντά στο ένα εκατ. ευρώ ετησίως. 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1214509_o-aparaititos-kentziora-pos-o-paok-xekleidose-deal-me-tin-ntinamo

 

Ο απαραίτητος Κεντζιόρα: Πώς ο ΠΑΟΚ «ξεκλείδωσε» το deal με την Ντιναμό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Ιουλίου 07, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.