Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Με Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας και Σβαμπ - Καμαρά στα χαφ. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επιστρατεύεται στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τους Σβαμπ - Καμαρά στα χαφ. Ποιες είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό.

«Ανάσες» στους Γιόνι Ότο και Ράχμαν Μπάμπα, αποφάσισε να δώσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ρίχνοντας στο ματς του πρωταθλήματος τους Σάστρε και Ράφα Σοάρες στα άκρα της άμυνας. Στο κέντρο, απόντος του Κουλιεράκη, θέση δίπλα στον Κεντζιόρα θα πάρει ο Μιχαηλίδης, με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι κάτω από την ασπρόμαυρη εστία.

Δίδυμο με μεγάλο ενδιαφέρον στα χαφ, με τον Καμαρά να αγωνίζεται δίπλα στον Σβαμπ. Μουργκ, Κωνσταντέλιας και Ντεσπόντοφ θα συνθέσουν την επιθετική τριπλέτα, με με τον Φιόντορ Τσάλοβ στην κορυφή.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1228897_i-11ada-toy-paok-me-mihailidi-sto-kentro-tis-amynas-kai-sbamp-kamara-sta-haf

Η 11άδα του ΠΑΟΚ: Με Μιχαηλίδη στο κέντρο της άμυνας και Σβαμπ - Καμαρά στα χαφ. Ο Γιάννης Μιχαηλίδης επιστρατεύεται στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τους Σβαμπ - Καμαρά στα χαφ. Ποιες είναι οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 25, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.