Ακόμα γελάνε με Ντι Μπέλο στην Ιταλία. Τα κατορθώματα του 42χρονου ρέφερι που τιμωρήθηκε δυο φορές την περσινή σεζόν


 Μία από τις παραμέτρους του οδυνηρού αποκλεισμού του ΠΑΟΚ από τη Μάλμε ήταν και οι κάκιστες διαιτητικές αποφάσεις του Μάρκο Ντι Μπέλο. Ο 42χρονος Ιταλός σφυρίζει από το 2012 στο Καμπιονάτο έχοντας δώσει αρκετές αφορμές στους συμπατριώτες του να του ασκήσουν δριμεία κριτική.

Την περσινή σεζόν μάλιστα τιμωρήθηκε δυο φορές από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας λόγω τραγικών λαθών σε αναμετρήσεις της Serie A. Το πιο τρανταχτό παράδειγμα ήταν το “ψυγείο” ενός μήνα που του επιβλήθηκε μετά από ένα αλησμόνητο ντέρμπι μεταξύ Λάτσιο και Μίλαν στη 1 Μαρτίου 2023.

Ο Ντι Μπέλο είχε αποβάλει τρεις ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας της Ρώμης και είχε δείξει συνολικά 11 κίτρινες κάρτες αφήνοντας αμφότερους τους αντιπάλους εξαγριωμένους. Μάλιστα, είχε γίνει viral η φωτογραφία με τον διαιτητή να επιδεικνύει ταυτόχρονα μια κίτρινη και μια κόκκινη κάρτα, μία σε κάθε χέρι.

«Ο διαιτητής είχε την απόλυτη ομίχλη, δεν καταλάβαινε καν τις στιγμές του ματς στο Ολίμπικο» έγραφε η Gazzetta dello Sport, ενώ η Corriere dello Sport: “Ο Ντι Μπέλο έχασε τελείως τον έλεγχο, άφησε τους δυο αντιπάλους εξαγριωμένους λόγω των ακατανόητων αποφάσεών του σε καθαρές φάσεις”.

Η μόνη που του… στάθηκε ήταν η σύζυγός του, Κάρλα, που με ένα μακροσκελές ποστάρισμα στα social media ζητούσε να μη βρίζουν τον άντρα της.

Η πρώτη περσινή τιμωρία του διαιτητή με καταγωγή από το Μπρίντιζι, είχε έρθει νωρίς, στις 27 Αυγούστου, μετά από άλλη μια δική του «παράσταση» το ματς ματς Γιουβέντους-Μπολόνια.

Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Ντι Μπέλο είχε έρθει ξανά στην Τούμπα για το ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (0-2) τον Ιούλιο του 2020.

https://inpaok.com/831255/akoma-gelane-me-nti-belo-stin-italia/

Ακόμα γελάνε με Ντι Μπέλο στην Ιταλία. Τα κατορθώματα του 42χρονου ρέφερι που τιμωρήθηκε δυο φορές την περσινή σεζόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.