Αγγλικά ΜΜΕ: «Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Άρνορ Σίγκουρντσον»! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Ένα ακόμα όνομα που μπαίνει στην μεταγραφική εξίσωση του ΠΑΟΚ αυτό το καλοκαίρι, είναι αυτό του Άρνορ Σίγκουρντσον της Μπλάκμπερν!

Σύμφωνα με αναφορά στο Patreon του ρεπόρτερ της αγγλικής ομάδας, Άλαν Νίξον ο Δικέφαλος αναμένεται να καταθέσει πρόταση για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό που πέρσι έκανε μια καλή σεζόν στους Ρόβερς με επτά γκολ και πέντε ασίστ σε 34 συμμετοχές.

Το όνομα του Ισλανδού επιθετικού ίσως να φαίνεται πως έχει λίγο περισσότερο… ρεαλισμού, δεδομένου του ότι ο 33 φορές διεθνής με την εθνική Ισλανδίας έχει περάσει από το ρωσικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από την ΤΣΣΚΑ Μοσχας.

Η ρωσική ομάδα τον αγορασε από την Νόρκεπινγκ το καλοκαίρι του 2018 αντί του ποσού των 4.000.000 ευρώ και στην συνέχεια είχε τρεις δανεισμούς σε Νόρκεπινγκ, Βενέτσια και Μπλάκμπερν, με την αγγλική ομάδα να τον αποκτά ως ελεύθερο τον Γενάρη.

Ο Άλαν Νίξον το πάει ένα βήμα παρακάτω αναφερόντας χαρακτηριστικά πως ο ΠΑΟΚ αναζητά μια συμφωνία για δανεισμό του 25χρονου Ισλανδού, με την Μπλάκμπερν να θέλει κανονική μεταγραφή.

«Ο ΠΑΟΚ αναζητά μια συμφωνία δανείου, αντί για μια μόνιμη, η οποία φέρεται να μην είναι ιδανική για την Μπλάκμπερν.

Η Μπλάκμπερν θα μπορούσε να αφήσει τον διεθνή με 33 συμμετοχές να φύγει αυτό το καλοκαίρι, καθώς θα ελευθερώσει μια θέση για μια ακόμη για μεταγραφή ξένου παίκτη στην ομάδα την οποία θέλει να χρησιμοποιήσει ο προπονητής, Τζον Γιούστας.

Ο Σίγκουρντσον έμεινε στον πάγκο για το εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν της Μπλάκμπερν εναντίον της Ντέρμπι Κάουντι και ενδέχεται να αποχωρήσει από το Έγουντ Παρκ τις επόμενες εβδομάδες.

Η ΚΠΡ ενδιαφέρεται αλλά για αυτούς είναι ένας από τους πολλούς παίκτες στη λίστα ενδιαφέροντος με τον Καραμόκο Ντεμπελέ να έρχεται από την Μπρεστ για τους Ρέιντζερς, αλλά ο ΠΑΟΚ φαίνεται πρόθυμος να βρει μια συμφωνία για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό

Ο ΠΑΟΚ προς το παρόν προτιμά μια κίνηση δανεισμού του Σίγκουρντσον κάτι που δεν είναι ιδανικό για την Μπλάκμπερν και ελπίζει ότι θα λάβει μια προσφορά για μόνιμη μεταγραφή του», γράφει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας footballleagueworld.co.uk που προεκτεινει την αναφορά του ρεπόρτερ της αγγλικής ομάδας, Άλαν Νίξον.

https://www.sfina.gr/agglika-mme-protasi-tou-paok-gia-ton-arnor-sigkourntson/

 

Αγγλικά ΜΜΕ: «Πρόταση του ΠΑΟΚ για τον Άρνορ Σίγκουρντσον»! Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.