ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ> Μία επιλογή, όλα λάθος! Ο Τρόοστ Εκόνγκ έφυγε ως πρωταθλητής Ελλάδος, αλλά μόνο με αυτό το γεγονός δεν θα έχει συνδεθεί.

Ο ΠΑΟΚ ξεφορτώθηκε το βαρίδιο Τρόοστ Εκόνγκ πριν καν τον αντικαταστήσει.

Το κλαμπ και ο Λουτσέσκου σκέφτηκαν προφανώς «δώστον τώρα που γυρίζει», φοβούμενοι πως θα μείνει στην ομάδα και θα είναι ένα μόνιμο πρόβλημα για αυτό. Το ότι η Μαρία Γκοντζάρεβα κατάφερε να εισπράξει και 1,1 εκατ ευρώ για την πώληση του, γλιτώνοντας και το 1 εκατ ευρώ του συμβολαίου του, την τοποθετεί ψηλά στη λίστα των κατορθωμάτων του συλλόγου.

Ποδοσφαιρικά, ο ΠΑΟΚ είχε στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που τα αθλητικά του χαρακτηριστικά ήταν μακριά από τις ανάγκες του αθλήματος. Τα επίπεδα ελαστικότητάς του ήταν μηδενικά, με αποτέλεσμα ακόμη και ένα απλό κοντρόλ να γίνει ψυχοφθόρο. Είναι άξιο απορίας το τι ακριβώς αναλύθηκε όταν αποκτήθηκε, αλλά το λάθος ξεκινά από αλλού.

Από το ότι ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να τον αποκτήσει γιατί ο Ίνγκασον πίεζε για την πώλησή του στη Μίντιλαντ. Και ουσιαστικά, όσοι ανέλαβαν την ευθύνη, είχαν στη διάθεσή τους μία ακριβώς μέρα για να καταλήξουν σε συμπεράσματα. Εγκληματικό. Πνευματικά, ενώ πρόκειται για έξυπνο άνθρωπο, λειτούργησε εντελώς αντιεπαγγελματικά και μάλιστα συνειδητά. Έβγαλε τον ΠΑΟΚ από τη ζωή του, με την επιλογή να παίξει τραυματίας με την εθνική Νιγηρίας. Μία πράξη, που σπάνια συναντάμε στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Όταν στη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος, ο κόσμος τον γιούχαρε, έβγαλε δυσφορία για την διαχείριση που υπήρχε στη περίπτωσή του και από το κλαμπ και από τον δημοσιογραφικό κόσμο. Δυσφορία που φάνηκε και κατά την περίοδο της προετοιμασίας, αφού απέφυγε την οποιαδήποτε επαφή με τα ΜΜΕ και δεν μπήκε καν στη διαδικασία διαλόγου.

Μέσα σε όλα, υπήρχε και ο ατζέντης του. Λέγεται, πως στο φιλανθρωπικό παιχνίδι που οργάνωσε ο Εκόνγκ στη Νιγηρία, ο τελευταίος ήταν αυτός που φούσκωσε τα μυαλά του Σουαλιχό Μεϊτέ για προτάσεις με πολλά λεφτά από τη Σαουδική Αραβία. Ήταν τότε που ο Γάλλος απέφυγε τον ΠΑΟΚ ενώ το κλαμπ τα είχε βρει με την Μπενφίκα.

Για τον ΠΑΟΚ η επιλογή Εκόνγκ είναι ένα λάθος που δεν πρέπει να επαναληφθεί. Είναι για την ακρίβεια μία επιλογή «όλα λάθος» και ευτυχώς για το κλαμπ, όχι μόνο δεν την πλήρωσε αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει και τα λεφτά που έδωσε.

https://www.paok24.com/podosfairo/507302/mia-epilogi-ola-lathos/ 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ> Μία επιλογή, όλα λάθος! Ο Τρόοστ Εκόνγκ έφυγε ως πρωταθλητής Ελλάδος, αλλά μόνο με αυτό το γεγονός δεν θα έχει συνδεθεί. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.