Όλοι κερδισμένοι! Win – win η συμφωνία του Δικεφάλου και του Νιγηριανού με την Αλ Κολούντ!

Όπως σας αποκάλυψε σήμερα το πρωί το PAOK24, η πώληση του Γουίλιαμ Τρόοστ – Έκονγκ στην Αλ Κολούντ βρίσκεται κυριολεκτικά στο τελευταίο της στάδιο, με τον Νιγηριανό στόπερ να ταξιδεύει σήμερα στη Σαουδική Αραβία για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις πριν υπογράψει το συμβόλαιό που θα τον “δέσει” με τη νέα του ομάδα για τα επόμενα 2+1 χρόνια.

Ουσιαστικά, ο Έκονγκ αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο, εξέλιξη που βγάζει όλους τους εμπλεκόμενους… κερδισμένους!

Συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ “ξεφορτώνεται” έναν ποδοσφαιριστή που έδειξε τη χειρότερη δυνατή αντιεπαγγελματική συμπεριφορά στο ξεκίνημα του 2024, παίζοντας τραυματίας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, αλλά και το συμβόλαιό του που προέβλεπε αποζημίωση 1 εκ. ευρώ ετησίως και ολοκληρωνόταν το 2026.

Επιπλέον, οι “ασπρόμαυροι” θα βάλουν στα ταμεία τους ένα ποσό που ξεπερνάει το 1 εκ. ευρώ, όσα δηλαδή χρήματα έδωσαν το περασμένο καλοκαίρι για να αγοράσουν τον Εκόνγκ από την Γουότφορντ, με τον ποδοσφαιριστή να μην ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες του ΠΑΟΚ ούτε και πριν το ταξίδι του στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Από την πλευρά του, ο Εκόνγκ φεύγει από ένα περιβάλλον στο οποίο δεν νιώθει… ευχάριστα, έχοντας αντιληφθεί εδώ και καιρό πως το κλίμα γι΄ αυτόν δεν είναι το καλύτερο δυνατό μετά τα όσα συνέβησαν πέρσι, ενώ από την άλλη θα δει τις ετήσιες απολαβές του να διπλασιάζονται!

Συμπερασματικά, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Εκόνγκ βγαίνουν κερδισμένοι από το “deal” με την Αλ Κολούντ, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να καλούνται βέβαια να καλύψουν όσο το δυνατόν ταχύτερα αλλά και… εύστοχα, το κενό που αφήνει ο Νιγηριανός στο ρόστερ και δη στο κέντρο της άμυνας!

https://www.paok24.com/podosfairo/507293/oloi-kerdismenoi/

 

Όλοι κερδισμένοι! Win – win η συμφωνία του Δικεφάλου και του Νιγηριανού με την Αλ Κολούντ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.