Πάει για Χατζηδιάκο που θα γυρνούσε Ελλάδα «μόνο για τον ΠΑΟΚ» - Αναμένονται εξελίξεις σήμερα. Το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου συνδέθηκε πολλάκις το καλοκαίρι με αρκετές ελληνικές ομάδες, ωστόσο, η επιθυμία του Έλληνα στόπερ να γυρίσει στην Ελλάδα «μόνο για τον ΠΑΟΚ», ήταν η ασίστ για τους πρωταθλητές Ελλάδος - Σε συζητήσεις με την Κάλιαρι ο Δικέφαλος.


 Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου, συνδέεται με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχε ακουστεί και το καλοκαίρι, ωστόσο, τα δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά. Προϊόντος του χρόνου, ο Δικέφαλoς πάλεψε για την περίπτωση του Ομαρί της Ρεν, ωστόσο, δεν κατέστη δυνατό να τον φέρουν στην Ελλάδα, με τον παίκτη να υπογράφει στη Λιόν!

Τις τελευταίες μέρες ο ΠΑΟΚ «ζέστανε» ξανά την υπόθεση του 27χρονου στόπερ της Κάλιαρι, ανοίγοντας δίαυλο επικοινωνίας με τους ιθύνοντες του ιταλικού κλαμπ. Οι συζητήσεις γίνονται στην προοπτική του δανεισμού και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Από το καλοκαίρι που είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του ΠΑΟΚ να κινηθεί για τον Χατζηδιάκο, σε φιλολογικό ακόμα επίπεδο, ο Έλληνας στόπερ είχε ξεκαθαρίσει στους ανθρώπους του κοντινού του περιβάλλοντος, πως θα επέστρεφε στην Ελλάδα για ένα πρότζεκτ όπως ο ΠΑΟΚ.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Βιετέσκα που είχε ενδιαφερθεί ο ΠΑΟΚ, παραμένει στην Κάλιαρι, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς έχουν κεντράρει για την περίπτωση του Χατζηδιάκου. Από πλευράς Κάλιαρι, θεωρούν πως είναι μονόδρομος να αποχωρήσει ένας εκ των δύο και είναι διατεθειμένοι να μπουν σε συζητήσεις, είτε για αγορά είτε για δανεισμό του Χατζηδιάκου στην προκειμένη, με τον ενδιαφερόμενο να αναλαμβάνει και τα 300.000 ευρώ της εφορίας.

O Έλληνας στόπερ ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και μεταπήδησε σε αυτές της Αλκμάαρ το 2011, μένοντας στην Ολλανδία έως το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποιώντας 213 εμφανίσεις με 3 γκολ και 7 ασίστ. Στην Κάλιαρι, ο Χατζηδιάκος έκανε 15 παιχνίδια, ενώ είναι διεθνής από τον Οκτώβριο του 2019, φορώντας το εθνόσημο 34 φορές, ενώ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αμυντικής γραμμής της «γαλανόλευκης».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1230557_paei-gia-hatzidiako-poy-tha-gyrnoyse-ellada-mono-gia-ton-paok-anamenontai

Πάει για Χατζηδιάκο που θα γυρνούσε Ελλάδα «μόνο για τον ΠΑΟΚ» - Αναμένονται εξελίξεις σήμερα. Το όνομα του Παντελή Χατζηδιάκου συνδέθηκε πολλάκις το καλοκαίρι με αρκετές ελληνικές ομάδες, ωστόσο, η επιθυμία του Έλληνα στόπερ να γυρίσει στην Ελλάδα «μόνο για τον ΠΑΟΚ», ήταν η ασίστ για τους πρωταθλητές Ελλάδος - Σε συζητήσεις με την Κάλιαρι ο Δικέφαλος. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 31, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.