ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: «Με κλειστά τα μάτια». Δεν το σκέφτηκε…. δευτερόλεπτο πρώην προπονητής του Ζιγκό σε επικοινωνία που είχαν μαζί του άνθρωποι του ΠΑΟΚ!

Ενας από τους πλέον σημαντικούς παράγοντες που καθορίζουν το αν μία μεταγραφή στεφθεί με επιτυχία ή αποτυχία, είναι ασφαλώς ο χαρακτήρας, η ψυχοσύνθεση και η πνευματική ισορροπία ενός ποδοσφαιριστή, εκτός από τις ικανότητές του εντός των τεσσάρων γραμμών.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο ΠΑΟΚ απευθύνθηκε σε έναν πρώην προπονητή του που αν μη τι άλλο γνωρίζει πολύ καλά τον Σαμουέλ Ζιγκό της Μαρσέιγο οποίος βρίσκεται στη λίστα των Πρωταθλητών Ελλάδας για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας τους!

Πιο συγκεκριμένα, άνθρωποι του Δικεφάλου επικοινώνησαν με τον Ίγκορ Τούντορ, ο οποίος εργάστηκε στη Μαρσέιγ τη σεζόν 2022-23 και  συνυπήρξε με τον 30χρονο στόπερ επί 12 μήνες, με τον Κροάτη προπονητή – ο οποίος βρίσκεται σε φάση αναζήτησης νέας ομάδας μετά την αποχώρησή του από την Λάτσιο – να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα του Ζιγκό και να προτρέπει τον ΠΑΟΚ να τον φέρει στην Τούμπα, εφόσον συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις!

https://www.paok24.com/podosfairo/507422/me-kleista-ta-matia/ 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: «Με κλειστά τα μάτια». Δεν το σκέφτηκε…. δευτερόλεπτο πρώην προπονητής του Ζιγκό σε επικοινωνία που είχαν μαζί του άνθρωποι του ΠΑΟΚ! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.