ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για το θέμα της απόκτησης του Σαμουέλ Ζιγκό. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης

Στα γαλλικά ΜΜΕ κυκλοφορεί από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (12/08) ότι ο Σαμουέλ Ζιγκό έχει απαντήσει αρνητικά στον ΠΑΟΚ, αλλά από ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάτι καινούργιο στην υπόθεση της απόκτησης του Γάλλου αμυντικού της Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει ο Γάλλος δημοσιογράφος της  εφημερίδας L’Equipe, Ματιέ Γκρεγουάρ, ο Zιγκό δεν έκανε δεκτή την προσφορά του Δικεφάλου και από το πρωί της Δευτέρας (12/08) είναι μια είδηση που έχει παίξει στο σύνολο των ΜΜΕ της Γαλλίας και μετέπειτα και εδώ στην Ελλάδα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ όμως, δεν ισχύει αυτό περί αρνητικής απάντησης του Ζιγκό στον ΠΑΟΚ. Όπως λένε οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχουν λάβει καμία απάντηση μέχρι στιγμής από την πλευρά του 30χρονου κεντρικού αμυντικού της Μαρσέιγ.

Αυτό που ειναι δεδομένο, είναι πως στον ΠΑΟΚ άπαντες γνωρίζουν πως είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση για πολλούς και διάφορους λόγους. Κυρίως επειδη ειναι ένας παίκτης με υψηλό συμβόλαιο στην γαλλική ομάδα και επειδή μπορεί να ενδιαφερθούν για αυτόν ομάδες με πολλαπλάσια δυνατότητα οικονομική από τον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν η υπόθεση παραμένει ανοιχτή και θα χρειαστεί ακόμα αρκετός χρόνος αφού ο Σαμουέλ Ζιγκό πολιορκείται από αρκετές ομάδες από την στιγμή που βρίσκεται στην λίστα των υπο παραχώρηση παικτών και εκτός πλάνων του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στην γαλλική ομάδα.

https://www.sfina.gr/paok-ti-ischuei-gia-to-thema-tis-apoktisis-tou-samouel-zigko/

 

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει για το θέμα της απόκτησης του Σαμουέλ Ζιγκό. Συντάκτης: Στέλιος Στεργιάδης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.