Σφήνα" από το εξωτερικό για τον... κλεισμένο άσο του ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται...

Τι συμβαίνει με τον παίκτη που ο Δικέφαλος του Βορρά στοχεύει να ντύσει στα ασπρόμαυρα και η νέα πρόταση που διαφοροποιεί τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ο Βάνια Ντρκούσιτς αποτελεί έναν από τους μεταγραφικούς στόχους του ΠΑΟΚ για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, με τον Σλοβένο αμυντικό να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Σύμφωνα, μάλιστα με τον Ρώσο δημοσιογράφο, Ιβάν Καρπόφ, η Λοκομοτίβ Μόσχας κατέθεσε πρόταση στην Σότσι για την αγορά του 24χρονου στόπερ, προσφέροντας 2,8 εκατ. ευρώ.

Όπως επισημαίνει ο Καρπόφ, η Σότσι ακόμη δεν έχει δώσει απάντηση στην Λοκομοτίβ Μόσχας, περιμένοντας και άλλες προτάσεις για τον Ντρκούσιτς, δεδομένου του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει για τον νεαρό στόπερ.

https://inpaok.com/830782/katethese-protasi-gia-ton-ntrkousits-i-lokomotiv/

 

Σφήνα" από το εξωτερικό για τον... κλεισμένο άσο του ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά φερόταν να βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή, ωστόσο τα πράγματα περιπλέκονται... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.