ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: «Ο Μπακαγιόκο είναι ένας πλήρης χαφ που βάζει καθοριστικά γκολ». Όταν ο Ντιντιέ Ντεσάν εξυμνούσε το νέο παίκτη του ΠΑΟΚ

Στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής ο διεθνής μέσος, Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Ο υψηλόσωμος Γάλλος με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ψάχνοντας κανείς στο παρελθόν του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των «ασπρόμαυρων» βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, καθότι μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι πριν μερικά χρόνια αγωνιζόταν στο κορυφαίο επίπεδο και σε ομάδες που ανήκουν στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μόνο τυχαίο δεν είναι πως η Τσέλσι το καλοκαίρι του 2017 έβγαλε από τα ταμεία της 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Λονδίνου.

Την αναμφισβήτητη ποδοσφαιρική αξία του Τιεμουέ Μπακαγιόκο ενισχύουν και δηλώσεις σπουδαίων προσωπικοτήτων του αθλήματος, που εκθειάζουν τον Γάλλο μέσο του ΠΑΟΚ. Μόνο απαρατήρητη δεν μπορεί να περάσει μία δήλωση του Ομοσπονδιακού προπονητή της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, ο οποίος είχε μάλιστα καλέσει τον υψηλόσωμο χαφ στην εθνική ομάδα.

«Ο Μπακαγιόκο είναι ένας ολοκληρωμένος μέσος. Έχει σπουδαία αθλητική παρουσία, είναι καλός στην αποκατάσταση, σκοράρει καθοριστικά γκολ και μπορεί να προβάλει πολύ καλά τον εαυτό του» είχε δηλώσει πριν από μερικά χρόνια για τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ο 55χρονος -πλέον- τεχνικός.

https://www.paok24.com/metagrafes/510699/o-mpakagioko-einai-enas-pliris-chaf-poy-vazei-kathoristika-gkol/

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: «Ο Μπακαγιόκο είναι ένας πλήρης χαφ που βάζει καθοριστικά γκολ». Όταν ο Ντιντιέ Ντεσάν εξυμνούσε το νέο παίκτη του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 31, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.