ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Πιο κοντά ο Μπακαγιόκο. Τα δεδομένα για τον χαφ σε σχέση με τον στόπερ

Ο ΠΑΟΚ δίνει αυτή την περίοδο μεγάλους αγώνες μέσα στα γήπεδα, ταυτόχρονα όμως κάνει την προσπάθεια για να κλείσει επιτυχημένα και με πολλή ποιότητα τα μεταγραφικά του κενά. Οι θέσεις των χαφ και των στόπερ βρίσκονται στην επικαιρότητα με τους Μπακαγιόκο και Ζιγκό να πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες.

Νωρίτερα μέσα από το PAOK24 διαβάσατε τις τελευταίες εξελίξεις για την υπόθεση Ζιγκό που αυτή τη στιγμή θεωρείται πιο δύσκολη από αυτή του Μπακαγιόκο.

Αναμεσα στις δύο λοιπόν η περίπτωση Μπακαγιόκο δείχνει πιο προχωρημένη και ίσως πιο βατή. Με τον Ζιγκό ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει και μεγάλο ανταγωνισμό, ενώ στην υπόθεση Μπακαγιόκο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του PAOK24 οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής προτάσεων. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε, η πλευρά Μπακαγιόκο αντιπρότεινε και η διαδικασία συνεχίζεται με στόχο βέβαια ο έμπειρος χαφ να αποχωρήσει ελεύθερος από τη Λοριάν.

 

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Πιο κοντά ο Μπακαγιόκο. Τα δεδομένα για τον χαφ σε σχέση με τον στόπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.