Το «focus» των Άγγλων στον Σορετίρε. Δεν ξεχνούν τον Σόλα

Διαδικτυακός ιστότοπος που ασχολείται με την ειδησεογραφία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απομόνωσε τις κινήσεις των κόκκινων «διαβόλων» κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο (σ.σ αφίξεις και αποχωρήσεις) κατόπιν μίας αγωνιστικής περιόδου που κάθε άλλο παρά ικανοποιημένο άφησε τον περίγυρό της, κάνοντας συγχρόνως και ειδική αναφορά στον Σόλα Σορετίρε που συνεχίζει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

«Μετά από μια απογοητευτική σεζόν, τερματίζοντας όγδοη στην Premier League και η οποία ολοκληρώθηκε με τον τίτλο του Κυπέλλου Αγγλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ οδεύει προς την αγορά νέων παικτών. Με νέο ιδιοκτήτη, ο σύλλογος σκοπεύει να αναδιαμορφώσει την ομάδα, υπογράφοντας νεαρούς παίκτες» τονίζεται μεταξύ άλλων σε ΜΜΕ της Αγγλίας προσθέτοντας για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του Δικεφάλου ότι «έφυγε για τον ΠΑΟΚ μετά την πολυετή παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Υπενθυμίζεται πως ο Σόλα Σορετίρε ανακοινώθηκε επισήμως προ λίγων ημερών από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με… αύρα Τσούμπα Άκπομ ενδεικτικό της επιλογής της φανέλας του με το νούμερο «47» και εντάχθηκε στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

https://inpaok.com/830939/to-focus-ton-anglon-ston-soretire/

 

Το «focus» των Άγγλων στον Σορετίρε. Δεν ξεχνούν τον Σόλα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.