«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ο Μάρσελ Ράτνικ» (vid)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Σλοβενία, ο ταλαντούχος Μάρτσελ Ράτνικ βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ.

Η σλοβενική έκδοση της ιστοσελίδας «Sportklub» έγραψε πως ο Μάρτσελ Ράτνικ της Ολίμπια έχει μπει στο στόχαστρο τόσο της ΑΕΚ όσο και του ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος Σλοβένος κεντρικός αμυντικός έχει ήδη προσελκύσει το έμπρακτο ενδιαφέρον ομάδων από την Ολλανδία και το MLS, αλλά οι προτάσεις που κατέθεσαν αυτές δεν κάλυψαν τις αξιώσεις της διοίκησης του κλαμπ και απορρίφθηκαν.

Η Ολίμπια έχει ξεκαθάρισε πως όσο μάχεται για τα προκριματικά του Conference League (είναι στον τρίτο προκριματικό γύρο, κέρδισε 3-0 την Σέριφ στο πρώτο ματς) δεν πρόκειται να πουλήσει κάποιον παίκτη, αφού στοχεύει στο League Stage.

Σύμφωνα με πηγές κοντά στο κλαμπ (στο οποίο είναι προπονητής ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Βίκτορ Σάντσεθ) που επικαλείται το εν λόγω ρεπορτάζ η τιμή του αυτή τη στιγμή ξεκινάει από τα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Μάρσελ Ράντικ έχει ήδη πραγματοποιήσει έξι συμμετοχές με την ομάδα την φετινή σεζόν ενώ τον περασμένο Γενάρη έκανε και την πρώτη του συμμετοχή με την εθνική Σλοβενίας.

 

«Στο στόχαστρο της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ ο Μάρσελ Ράτνικ» (vid) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.