Αυτό είναι το προφίλ του Ομάρ Κόλεϊ (vids). Το PAOK24 συγκεντρώνει και σας παρουσιάζει τα στοιχεία που συντελούν το προφίλ του ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Ομάρ Κόλεϊ να αποτελεί – όπως διαβάσατε νωρίτερα- μια από τις επιλογές που εξετάζουν στον Δικέφαλο του Βορρά ως αντικαταστάτη του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη. Το PAOK24 συγκεντρώνει και σας παρουσιάζει τα στοιχεία που συντελούν το προφίλ του ποδοσφαιριστή.

Ο 32χρονος Γκαμπονέζος στόπερ ύψους 1,91μ. έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Μπεσίκτας, τη φανέλα της οποίας φοράει από τον Φλεβάρη του 2023 όταν και μετακόμισε από την Σαμπντόρια έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής που βρίσκεται στο στόχαστρο του Δικεφάλου ξεκίνησε την καριέρα του σε ομάδες της πατρίδας του, στην οποία παρέμεινε έως το 2015 όταν και η Κουόπιον Παλοσέουρα από τη Φινλανδία τον εντόπισε κάνοντας τον δικό της. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον οδήγησαν στην Σουηδία και τη Τζουγκάρντεν, ενώ το καλοκαίρι του 2016 η Γκενκ έβγαλε από τα ταμεία της 1,7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στο Βέλγιο παρέμεινε έως το 2018, όταν και η Σαμπντόρια έδωσε 9,7 εκατομμύρια για να τον κάνει μόνιμο κάτοικο Ιταλίας. Στην Serie A αγωνίστηκε για πέντε χρόνια, καταγράφοντας συνολικά 136 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ σημείωσε επίσης 3 γκολ και 1 ασίστ.

Την περσινή σεζόν ο Ομάρ Κόλεϊ με τη φανέλα της Μπεσίκτας πραγματοποίησε 33 συμμετοχές, ενώ έστειλε οκτώ φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Πάρτε μία γεύση από τις ικανότητες του Αφρικανού κεντρικού αμυντικού…

https://www.paok24.com/metagrafes/509532/ayto-einai-to-profil-toy-omar-kolei-vids/

 

Αυτό είναι το προφίλ του Ομάρ Κόλεϊ (vids). Το PAOK24 συγκεντρώνει και σας παρουσιάζει τα στοιχεία που συντελούν το προφίλ του ποδοσφαιριστή. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Αυγούστου 24, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.