ΠΑΟΚ: Ανοικτό παράθυρο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου για Σαμάτα. Γιώργος Ζαΐρης

Νωρίς σήμερα το μεσημέρι ΜΜΕ από το Ισραήλ έβαλαν στο "κάδρο" της Μακάμπι Χάιφα τον Σαμάτα ως αντικαταστάτη του Πιερό που πλέον αγωνίζεται στην ΑΕΚ

Σε κάθε περίπτωση ο Δικέφαλος επιθυμεί να απεμπλακεί από το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και για την συγκεκριμένη χώρα, δηλαδή το Ισραήλ η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στις 18 Σεπτεμβρίου δηλαδή την άλλη Τετάρτη. 

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να αναφέρουμε πως υπάρχουν Πρωταθλήματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών που η μεταγραφική περίοδος δεν κλείνει αύριο και επομένως πάντα θα υπάρχει ελπίδα για αποχώρηση του Σαμάτα. Για παράδειγμα στη Ρωσία η μεταγραφική περίοδος κλείνει τη Πέμπτη, στη Σερβία την Παρασκευή, στο Αζερμπαϊτζάν στις 16 Σεπτεμβρίου. 

Φυσικά σε άλλες ηπείρους η μεταγραφική περίοδος κρατά μέχρι και τα μέσα Νοέμβρη απλά εμείς καταγράφουμε τις... εφικτές λύσεις αφού επιθυμία του παίκτη είναι να συνεχίσει στην Ευρώπη.

https://www.metrosport.gr/paok-anoikto-parathyro-mechri-tis-18-septemvrioy-gia-samata-1039564

 

ΠΑΟΚ: Ανοικτό παράθυρο μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου για Σαμάτα. Γιώργος Ζαΐρης Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.