ΠΑΟΚ: Αυτά περιλαμβάνει το συμβόλαιο του Γίρι Παβλένκα. Υπό ποια προϋπόθεση θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το +1 στο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με τον Γίρι Παβλένκα και ποιες θα είναι οι απολαβές του για την τρέχουσα σεζόν.

Η σημερινή (28/9) άφιξη του Γίρι Παβλένκα στη Θεσσαλονίκη ώστε να προβεί στα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον ΠΑΟΚ, δίνει τέλος στο καλοκαιρινό – παρότι κοντεύουμε πια στα μέσα του φθινοπώρου – μεταγραφικό παζάρι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Η επικείμενη συμφωνία με τον Τσέχο τερματοφύλακα προσφέρει την απαραίτητη ποιοτική και ποσοτική κάλυψη ελέω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Αντώνης Τσιφτσής στους προσαγωγούς (πρόβλημα με πάντα αβέβαιη έκβαση), προσφέροντας αξιόπιστες εναλλακτικές επιλογές πίσω από τον ακλόνητο στην εστία των "ασπρόμαυρων", Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Γνωστό από τη δημοσιοποίηση της συμφωνίας των δύο πλευρών πως ο 32χρονος κίπερ θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με option για επέκταση ενός ακόμη χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πατρίδα του Παβλένκα, προβλέπεται μετατροπή της option σε υποχρεωτική σε περίπτωση που αγωνιστεί στο 50% των φετινών παιχνιδιών του ΠΑΟΚ (ομολογουμένως όχι ιδιαίτερα πιθανό ενδεχόμενο, πάντα βάσει κανονικότητας).

Σε επίπεδο απολαβών, αυτές αναμένεται για φέτος να προσεγγίσουν τις 450.000 ευρώ (χωρίς να υπολογίζονται τα προβλεπόμενα μπόνους συμμετοχών και επίτευξης στόχων – ενδεικτική η σημείωση πως η περυσινή σεζόν του στη Βέρντερ Βρέμης του απέφερε 1,2 εκατ. ευρώ), πόσο που θα αυξηθεί – το πόσο ακριβώς θα εξαρτηθεί - σε περίπτωση παραμονής του στην Τούμπα και τη σεζόν 2025-26.

https://www.sport24.gr/football/paok-ayta-perilamvanei-to-symvolaio-toy-giri-pavlenka.10385635.html

 

ΠΑΟΚ: Αυτά περιλαμβάνει το συμβόλαιο του Γίρι Παβλένκα. Υπό ποια προϋπόθεση θα ενεργοποιηθεί αυτόματα το +1 στο συμβόλαιο του ΠΑΟΚ με τον Γίρι Παβλένκα και ποιες θα είναι οι απολαβές του για την τρέχουσα σεζόν. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 28, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.