Ζίβκοβιτς: «Θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνω». Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έπιασε τις 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και μίλησε γι' αυτό κάνοντας μία ξεχωριστή δήλωση...

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Στο αρχικό του σχόλιο μίλησε για το γεγονός πως έπιασε σήμερα τις 200 συμμετοχές: «Ήθελα να το συνδυάσω με νίκη σήμερα αυτό. Μακάρι να κάνω όσες περισσότερες συμμετοχές γίνεται. Ήθελα να σκοράρω στο σημερινό παιχνίδι. Παίζω στην ομάδα που αγαπώ και θέλω να συνεχίσω να γράφω ιστορία με τον ΠΑΟΚ. Μια φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ, θέλω να παίζω εδώ μέχρι να πεθάνω».

https://www.sdna.gr/podosfairo/1235117_zibkobits-thelo-na-paizo-ston-paok-mehri-na-pethano



 

Ντεσπόντοφ: «Παίξαμε πολύ καλά, αλλά ο Ντραγκόφσκι ήταν εξαιρετικός»

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova: 

Οι σκέψεις του μετά από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν: 
«Παίξαμε πολύ καλά, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε. Πιέσαμε τον Παναθηναϊκό, ήταν όλοι καλοί, με τον τερματοφύλακα τους τον Ντραγκόφσκι να είναι εξαιρετικός και σε πολύ καλή ημέρα».

Στη συνέχεια είπε: 
«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε, ούτως ώστε να βρούμε την κόντρα. Στο δεύτερο όμως κρατήσαμε την μπάλα και προσπαθήσαμε να είμαστε πιο δημιουργικοί, αλλά συνολικά κάναμε μια πολύ καλή δουλειά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένος με τις νέες μεταγραφές: 
«Αυτή η ερώτηση πρέπει να την απαντήσει ο Λουτσέσκου. Φυσικά οι νέοι παίκτες που ήρθαν είναι πολύ σημαντικοί. Καταφέραμε να αναβαθμίσουμε το ρόστερ. Ο Λόβρεν είναι ένας πολύ γνωστός παίκτης στον κόσμο και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει πολύ».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταπεξέλθει και στις δύο διοργανώσεις:
«Εμείς θα παλέψουμε σε κάθε παιχνίδι, για να καταφέρουμε και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα». 

Για τις διαφορές του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο σε σχέση με το δεύτερο: 
«Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες, όπως και στο πρώτο. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, ανέβασε την απόδοση του στη συνέχεια, οπότε έπρεπε να προσέχουμε την άμυνα μας». 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1235121_ntespontof-paixame-poly-kala-alla-o-ntragkofski-itan-exairetikos

Ζίβκοβιτς: «Θέλω να παίζω στον ΠΑΟΚ μέχρι να πεθάνω». Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έπιασε τις 200 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ και μίλησε γι' αυτό κάνοντας μία ξεχωριστή δήλωση... Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.