Μεταγραφές ΠΑΟΚ 2024: Μυστικά και ψέματα. Οι λεπτομέρειες, το παρασκήνιο, τα σωστά και οι αστοχίες του καλοκαιριού

Εντυπωσιακό ήταν το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για τον ΠΑΟΚ μετά τη συμφωνία της ύστατης ώρας με τον Ντέγιαν Λόβρεν. Μια μακρά καλοκαιρινή προσπάθεια με αφίξεις και αποχωρήσεις που ενίσχυσαν ποιοτικά το ρόστερ και έδωσαν τα εφόδια στον Ράζβαν Λουτσέσκου με στόχο το repeat.

Προφανώς δεν ήταν όλα ρόδινα. Υπήρχαν λάθη, αστοχίες, ατυχίες, καθυστερήσεις. Όμως το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος κατάφερε να αποκτήσει από νωρίς, ίσως τον πιο περιζήτητο και εμπορικό free agent που κυκλοφορούσε στην αγορά. Ο Μαντί Καμαρά αγνόησε πολύ μεγαλύτερες προσφορές που έφταναν μέχρι και 40-50% πάνω από αυτή του ΠΑΟΚ. Αυτός και ο Μπακαγιόκο αποτελούν ουσιαστικά τους αντικαταστάτες των Μεϊτέ και Μάρκος Αντόνιο.

Εκτός από την εμπειρία που προσφέρουν τα υπόλοιπα αποκτήματα, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προσθέσει στις τάξεις του δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές που σχεδόν αμέσως έχουν πολλαπλασιάσει την αξία τους, τον Σόλα και τον Τζόναθαν. Οι «ασπρόμαυροι» έμειναν πιστοί στο δόγμα ότι οι ομάδες πρέπει να δημιουργούν υπεραξίες και η χώρα να αποκτήσει ποδοσφαιρικά τη φήμη ως ενδιάμεσου σταθμού προς τα top-5 πρωταθλήματα.

Επειδή το “πάρε-δώσε” δεν περιλαμβάνει μόνο το πρώτο, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά τα τρία μεγάλα project του. Δεν υπερέβαλε ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη πλευρά. Έτσι, πούλησε με ποσό-ρεκόρ τον Κουλιεράκη στη Βόλφσμπουργκ αλλά κράτησε τους Κωνσταντέλιας και Κοτάρσκι επειδή δεν θεωρήθηκαν ικανοποιητικές οι προτάσεις για αυτούς.

Να σημειωθεί επίσης ότι κάτω από τα ραντάρ της επικαιρότητας, το καλοκαίρι ο Δικέφαλος αρνήθηκε επίσης προτάσεις τόσο για τον Ντεσπόντοφ, όσο και για τους Μπάμπα και Μπράντον.

Στη Μικράς Ασίας πιστεύουν – και δεν έχουν άδικο – ότι με όλα τα παραπάνω έχει χτιστεί μια ομάδα με προοπτική, με «ψαγμένες» και καλά δουλεμένες μεταγραφές, αλλά και τις προσωπικότητες για πρωταθλητισμό.

Προφανώς όλα αυτά βρίσκονται στη σφαίρα της θεωρίας καθώς όλα κρίνονται στο γήπεδο. Και εκεί υπάρχει η εγγύηση του Ράζβαν Λουτσέσκου στο πρώτο από τα τρία χρόνια του νέου του συμβολαίου.

https://inpaok.com/834599/metagrafes-paok-2024-mystika-kai-psemata/

 

Μεταγραφές ΠΑΟΚ 2024: Μυστικά και ψέματα. Οι λεπτομέρειες, το παρασκήνιο, τα σωστά και οι αστοχίες του καλοκαιριού Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.