ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ουμάρ Σολέ: Το ιδιαίτερο καλοκαίρι και η επιστροφή Η αλλαγή σκηνικού για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό

Το όνομα του Ουμάρ Σολέ πρωταγωνιστεί σήμερα για τον ΠΑΟΚ, που θέλει έστω και στο… 90′ των μεταγραφών να καλύψει το κενό που δεδομένα υπάρχει στα στόπερ.

Οι “ασπρόμαυροι” τρέχουν προκειμένου να αποκτηθεί ένας ακόμη κεντρικός αμυντικός, έστω κι αν αυτός δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League και ο 24χρονος στόπερ είναι ο “εκλεκτός”.


Όπως διαβάσατε μέσα από το PAOK24, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αποκτήσει τον Σολέ και να τον προσθέσει στην ευρωπαϊκή λίστα, ωστόσο, δεν πρόλαβε να το κάνει αυτό, με τη Σάλτσμπουργκ -τώρα- να τον αφήνει ελεύθερο.

Έτσι, οι “ασπρόμαυροι” κάνουν την ύστατη προσπάθεια για να τον προσθέσουν στο ρόστερ τους, με τη σημερινή μέρα να είναι κρίσιμη και τον ΠΑΟΚ να περιμένει την απάντηση του παίκτη, έχοντας καταθέσει την πρότασή του.

Πώς έχει κυλήσει το φετινό καλοκαίρι για τον 24χρονο άσο; Για ένα διάστημα, ο Σολέ έκανε προπονήσεις με τη Λίφερινγκ, ομάδα με την οποία συνεργάζεται η Σάλτσμπουργκ, ενώ παρά το γεγονός πως δε δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα για τους αγώνες στο Champions League, πρόσφατα επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας υπό τις οδηγίες του Πεπ Λίντερς.

 https://www.paok24.com/metagrafes/512502/oymar-sole-to-periergo-kalokairi-kai-i-epistrofi/

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΟΚ: Ουμάρ Σολέ: Το ιδιαίτερο καλοκαίρι και η επιστροφή Η αλλαγή σκηνικού για τον 24χρονο κεντρικό αμυντικό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.