Ο Λόβρεν και η ιστορία του Νο6. Ο αγαπημένος αριθμός του Κροάτη στόπερ

Ο Ντέγιαν Λόβρεν αποτελεί με κάθε επισημότητα παίκτης του ΠΑΟΚ, με τον Κροάτη κεντρικό αμυντικό να επιλέγει τον αριθμό «6» για την φανέλα του.

Ο εν λόγω αριθμός έχει την δική του ιστορία στον Δικέφαλο, αφού πριν τον Λόβρεν είχε 21 κατόχους με πιο πρόσφατο τον Χάρη Τσιγγάρα, που το φορούσε μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες.

Το Νο6 έχει ξεχωριστή σημασία και για τον έμπειρο στόπερ, αφού τον συγκεκριμένο αριθμό φορούσε τόσο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όσο και στις Λίβερπουλ, Ζενίτ και Εθνική Κροατίας.

Η μόνη φορά που ο Λόβρεν άλλαξε αριθμό ήταν στις θητείες του σε Λιόν και Σαουθάμπτον, όπου ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός φορούσε το Νο5.

https://inpaok.com/835207/o-lovren-kai-i-istoria-tou-no6/

 

Η UEFA για την μεταγραφή του Λόβρεν (pics).

Δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί

Η μεταγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ, όπως είναι λογικό, έστρεψε πολλά βλέμματα από την Ευρώπη, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή, που έχει κατακτήσει Premier League και Champions League, ενώ έχει αγωνιστεί και στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

Έτσι, οι σελίδες του UEFA Europa League στα social media δεν θα μπορούσαν να μην ασχοληθούν, με την τελευταία μεταγραφή των «ασπρόμαυρων» στην θερινή μεταγραφική περίοδο.

Συγκεκριμένα, η σελίδα του UEFA Europa League, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από την επίσημη παρουσίαση του Ντέγιαν Λόβρεν ως παίκτη των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό post:

Ο Λόβρεν και η ιστορία του Νο6. Ο αγαπημένος αριθμός του Κροάτη στόπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.