Κατσίβελης: «Να παίξουμε με τον τρόπο που προπονούμαστε από την πρώτη μέρα».Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για την πρώτη πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ και είναι τα προκριματικά του Basketball Champions League, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα θα είναι έτοιμη.

Με αφορμή την επίσημη παρουσίαση του ΠΑΟΚ στη Νέα Μηχανιώνα, ο αρχηγός της ομάδας στάθηκε και στη δουλειά που έχει γίνει και στο πως θα προσπαθήσει να εμφανιστεί στα παιχνίδια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του…

Για την επίσημη παρουσίαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μηχανιώνα: «Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση. Ευχαριστούμε όλους όσοι βοήθησαν να γίνει αυτή η εκδήλωση. Ήταν πολύ σημαντικό ότι είδαμε τόσα νέα παιδιά να είναι κοντά στην ομάδα και μας γεμίζει μεγάλη χαρά».

Για τα προκριματικά στο BCL και την ετοιμότητα του ΠΑΟΚ: «Είναι ένα αρκετά απαιτητικό τουρνουά. Πάντα χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο και ειδικά όταν είσαι μια καινούργια ομάδα. Όμως έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά μέχρι στιγμής και πιστεύω θα φανούμε έτοιμοι στα παιχνίδια».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος στα παιχνίδια αυτά: «Δεν ξέρουμε ακόμα τον αντίπαλό μας, οπότε επικεντρωνόμαστε στο τι θα παρουσιάσουμε εμείς. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που προπονούμαστε από την πρώτη μέρα, με τον τρόπο που έχει διαλέξει ο κόουτς. Αμυντικά και επιθετικά πρέπει να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο, παρ’ όλα αυτά είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε έτοιμοι και θα τα καταφέρουμε».

Για το τι μπορεί να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ: «Είναι γεγονός πως υπάρχει κούραση αλλά αυτό δε θα σταθεί σαν δικαιολογία. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και πιο βελτιωμένοι από τα προηγούμενα φιλικά στην Ιταλία. Αυτό κάνουμε, οι προπονητές αναλύουν παιχνίδια και προπονήσεις και τι χρειάζεται να βελτιώσουμε. Αυτό δουλεύουμε καθημερινά και πιστεύω πως σε μια βδομάδα θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι».

Για το δυνατό και αδύναμο σημείο της ομάδας: «Αδυναμία ίσως είναι οι αυτοματισμοί. Όταν υπάρχει μια ομάδα δέκα νέων παικτών είναι δύσκολο να βρεις το επίπεδο των αυτοματισμών που θέλεις. Αυτό μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο σε οποιαδήποτε καινούργια ομάδα. Το θετικό κομμάτι είναι η ενέργεια που βγάζει η ομάδα και ο ρυθμός που θέλει να επιβάλλει. Μπορούμε να το κάνουμε και από τόσο νωρίς χωρίς να έχουμε τη χημεία που χρειάζεται επιθετικά. Θέλουμε να επιβάλουμε τον ρυθμό αμυντικά και να ελέγξουμε το παιχνίδι».

https://www.sdna.gr/mpasket/1234516_katsibelis-na-paixoyme-me-ton-tropo-poy-proponoymaste-apo-tin-proti-mera

 

Καντσελιέρι: «Είναι κάτι ιδιαίτερο ο ΠΑΟΚ, στην Αττάλεια με τη σωστή νοοτροπία»

Το SDNA ήταν εκεί και ο Ιταλός προπονητής αναφέρθηκε τόσο στην εκδήλωση, όσο και στην ομάδα που έχει χτιστεί από την αρχή, αλλά και στον στόχο που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ, με το πρώτο παιχνίδι στις 19/9 στην Αττάλεια.

Για τις εντυπώσεις του από την εκδήλωση της παρουσίασης της ομάδας: «Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό! Είδα φίλους της ομάδας από κάθε γενιά. Μια μεγάλη οικογένεια, γεμάτη από ανθρώπους με πάθος. Το νιώσαμε πολύ καλά αυτό».

Για την ευθύνη που έκανε λόγο ίδιος: «Η ευθύνη είναι πάντα εκεί για έναν προπονητή. Πρέπει να την αναλάβει και να τη μετατρέψει σε σεβασμό για το σύλλογο που τον έχει προσλάβει και να σέβεται την ιστορία που συνοδεύει ο σύλλογος. Αυτό συμβαίνει γενικά, αλλά εδώ είναι κάτι ιδιαίτερο. Είναι ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ιδιαίτερη η ευθύνη. Δεν είναι ότι το νιώθεις περισσότερο, είναι ότι πρέπει να δώσεις περισσότερο και αυτό, είναι διαφορετικό. Θέλω να βλέπω πάντα με θετική οπτική. Δε φοβόμαστε να παίζουμε γι’ αυτόν το σύλλογο. Έχουμε την ευθύνη να παλέψουμε γι’ αυτόν το σύλλογο. Για μένα, αυτό είναι που πρέπει να έχουμε πάντα στο μυαλό μας. Είναι μια ιδιαίτερη ευθύνη».

Για τους δύο μήνες από την παρουσίαση του και το αν έχει φτιάξει κάποια λίστα με αυτά που θέλει ο ίδιος: «Το πρώτο πράγμα, είναι ότι αφού δημιουργήσαμε μία ολοκαίνουργια ομάδα, με δέκα νέους παίκτες και νέο προπονητή, αυτό που έχω να κάνω για τον ΠΑΟΚ, είναι να ξεκινήσω να χτίζω μια ταυτότητα και τη χημεία σε αυτούς τους παίκτες. Το έχουμε ξεκινήσει ήδη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Πηγαίνουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Το δεύτερο, θα το ξέρουμε μετά το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Σε οποιοδήποτε μέρος, όποιος κι αν είναι ο προπονητής ή οι παίκτες, εσύ ορίζεις τον τρόπο με τον οποίο βγαίνεις στο γήπεδο. Πιστεύω ότι εσείς μας ορίζετε περισσότερο, απ’ ό,τι ορίζουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας».

Για το βαθμό ετοιμότητας της ομάδας πριν τα προκριματικά του ΒCL: «Εδώ που βρισκόμαστε, χρειαζόμαστε πολλή αυτοπεποίθηση. Δε θα είμαστε η καλύτερη ομάδα εκεί, αλλά θα πρέπει να πάμε στην Αττάλεια με τη σωστή νοοτροπία. Καταλαβαίνω ότι πηγαίνοντας χωρίς μεγάλη πίεση, σε σχέση με τις άλλες ομάδες που συμμετέχουν, πρέπει να μας δώσει την απαραίτητη δύναμη. Έπειτα, μια πρόκριση στους ομίλους του BCL, είναι κάτι που αυτή η ομάδα έκανε πάντα από μόνη της. Φανταστείτε ότι πηγαίνουμε εκεί, γιατί η περσινή ομάδα έκανε αυτήν την πορεία. Έχουμε μια ευκαιρία και αυτό είναι το πνεύμα με το οποίο προσεγγίζουμε τα παιχνίδια αυτά. Η ευκαιρία είναι και εκεί και το κάνουμε για τον εαυτό μας, για το σύλλογο. Αυτή η ομάδα έχει την ευκαιρία να προκριθεί και αυτό, αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο που προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε».

https://www.sdna.gr/mpasket/1234625_kantselieri-einai-kati-idiaitero-o-paok-stin-attaleia-me-ti-sosti-nootropia

Κατσίβελης: «Να παίξουμε με τον τρόπο που προπονούμαστε από την πρώτη μέρα».Ο Δημήτρης Κατσίβελης μίλησε για την πρώτη πρόκληση που έχει μπροστά του ο ΠΑΟΚ και είναι τα προκριματικά του Basketball Champions League, εκφράζοντας την πεποίθηση πως η ομάδα θα είναι έτοιμη. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.