ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Ντέγιαν Λόβρεν εν μέσω αποθέωσης (pics/vid). Με την άφιξη του Ντέγιαν Λόβρεν στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το παζλ των μεταγραφών του καλοκαιριού - Ιατρικά και υπογραφές για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό που θα φοράει τα ασπρόμαυρα για τα επόμενα δύο χρόνια!


Με πτήση από το Λονδίνο, ο Ντέγιαν Λόβρεν έφτασε λίγο μετά τις 15.30 στην Θεσσαλονίκη, εν μέσω αποθέωσης, προκειμένου να δρομολογήσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους ασπρόμαυρους.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ έφτασε στο παρά ένα της μεταγραφικής περιόδου σε συμφωνία με την Λιόν και τον Λόβρεν, έναν χρόνο πριν την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους.

Αρκετοί φίλοι του Δικεφάλου ήταν από νωρίς στο αεροδρόμιο για την άφιξη του παίκτη και τον υποδέχθηκαν με συνθήματα, με τον ίδιο τον Λόβρεν να ευχαριστεί τον κόσμο για την θερμή υποδοχή και έφυγε αμέσως για ιατρικές εξετάσεις.

Το SDNA βρέθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία:

ΠΑΟΚ: Στην Θεσσαλονίκη ο Ντέγιαν Λόβρεν εν μέσω αποθέωσης (pics/vid). Με την άφιξη του Ντέγιαν Λόβρεν στην Θεσσαλονίκη, ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει το παζλ των μεταγραφών του καλοκαιριού - Ιατρικά και υπογραφές για τον 35χρονο κεντρικό αμυντικό που θα φοράει τα ασπρόμαυρα για τα επόμενα δύο χρόνια! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 14, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.