Το σχόλιο της ημέρας. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε γκολ σε αυτόν τον Παναθηναϊκό



Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε γιατί δεν έβαλε γκολ. Είναι όσο απλό όσο… φαίνεται, αφού πολλά άλλα προβλήματα δεν υπήρξαν. Σπάνιο φαινόμενο για ΠΑΟΚ να μην σκοράρει, αλλά προφανώς υπάρχουν εξηγήσεις. Ίσως μερικές από αυτές να συζήτησαν Τάισον και Ντραγκόφκσι στη φωτό του σχολίου μας…

Στη μεγάλη διάρκεια του αγώνα η ομάδα του ΠΑΟΚ έδειξε αυτό που όλοι περιμέναμε απέναντι σε αυτό τον Παναθηναϊκό. Μία καλή και οργανωμένη ομάδα που μπορούσε και έπρεπε να κερδίσει τους ποιοτικούς παίκτες που έχουν οι πράσινοι. Έτσι απλά. Μία καλή ομάδα απέναντι σε αρκετούς ποιοτικούς παίκτες.

Ξεκινάμε με ένα μόνο… αν και πάμε στα γεγονότα. Γιατί αν αυτός ο ΠΑΟΚ άνοιγε το σκορ απέναντι σε αυτόν τον Παναθηναϊκό, είναι απόλυτα βέβαιο ότι θα «έγραφε»… πολλά με λίγα.

Ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε γκολ γιατί:

– Οι παίκτες της επίθεσής του ήταν σε κακό βράδυ. Πολύ αγχωμένος ο Τσάλοφ, κακές οι επιλογές Τάισον-Ζίβκοβιτς και Ζίβκοβιτς.

– Ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδειξε και πάλι ότι είναι ικανότατος.

– Οι φάσεις βγήκαν για τον Σβααμπ, έναν παίκτη που φέρνει η ομάδα από πίσω για να σκοράρει, αλλά δυστυχώς σε αυτό το ματς αστόχησε.

– Και αυτός ο φορ του ΠΑΟΚ (Τσάλοφ) αποδεικνύεται πόσο πολύ δυσκολεύεται να αντιληφθεί όσα ζητάει ο προπονητής του ΠΑΟΚ από αυτή τη θέση. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και τόσα χρόνια όλοι δυσκολεύονται. Γιατί; Γιατί πρέπει να αποδεχθεί ότι κυρίως οφείλει να δουλεύει για την ομάδα και ταυτόχρονα να έχει τους κατάλληλους σφυγμούς στην εκτέλεση για να βάλει και το γκολ.

Η αλλαγή ήταν απαραίτητη με την ελπίδα ότι ο Θεός του ποδοσφαίρου θα κάνει ένα θαύμα με τον Σαμάτα. Που τέτοια τύχη…

Κι όμως ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε και να χάσει γιατί έτσι είναι το ποδόσφαιρο! Ο Κοτάρσκι μπαίνει στη λίστα των παικτών που διακρίθηκαν και εδώ έρχεται ένας ακόμη λόγος που δεν έφερε τη νίκη. Στη λίστα αυτή ξεχωρίζουν και ο Οζντόεφ με τον Όττο. Λείπουν εκείνοι που κάνουν τη διαφορά και κρίνουν παιχνίδια.

Όλα φάνηκαν ξεκάθαρα στο δεύτερο μέρος. Εκεί διαφωνώ με όλους που δεν είδαν τις προοπτικές τις οποίες είχαν οι πρωταθλητές. Πάνω από 6-7 φορές η ομάδα έβγαλε τις γρήγορες μεταβάσεις που «αγαπάει». Έφευγαν τρεις με τρεις, τέσσερις με τρεις, τέσσερις με τέσσερις! Πολλές φορές. Δυστυχώς δεν βγήκε η κατάλληλη πάσα με τον Λουτσέσκου να σημειώνει δύο από αυτές. Η μία σίγουρα του Κωνσταντέλια στο δεύτερο μέρος προς το Ζίβκοβιτς, σε φάση τέσσερις εναντίον τριών. Δεν…

Έγινε ο, τι έγινε, ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς από τον Παναθηναϊκό στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, εδώ όπου οι αντίπαλοι έχουν χάσει βαθμούς από υποδεέστερες ομάδες.

* Συνεχίζουμε και εκτός ομάδας νομίζω ότι θα πρέπει να ασχοληθεί όλος ο Οργανισμός με τα εισιτήρια των πιτσιρικάδων, όπως και για τη μεταβίβαση εισιτηρίου.

Επίσης, θέλει πολύ-πολύ-πολύ μεγάλη προσοχή το Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ, ενόψει και του Μάντσεστερ-ΠΑΟΚ.

* Ήταν πράγματι σπουδαία η δήλωση-δέσμευση του Ζίβκοβιτς!

https://www.paok24.com/podosfairo/513645/to-scholio-tis-imeras-1629/

 

Το σχόλιο της ημέρας. Γιατί ο ΠΑΟΚ δεν έβαλε γκολ σε αυτόν τον Παναθηναϊκό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.