Πρώτη εμφάνιση Κόλεϊ: Τα προσόντα και η αδράνεια σε μια φάση, που στοίχισε!

Η πρώτη εμφάνιση του θηριώδη Κόλεϊ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, σαφώς και έφερε στην ομάδα έναν πολύ καλό και έμπειρο στόπερ, αριστεροπόδαρο, αντί του Κουλιεράκη και τώρα πλέον με Κεντζιόρα, Λόβρεν και Μιχαηλίδη έχουν δημιουργήσει μια δυνατή τετράδα στις θέσεις των κεντρικών αμυντικών…

Στην πρώτη παρουσία του, ο Κόλεϊ δεν φάνηκε να έχει κανένα πρόβλημα με τους αντίπαλους επιθετικούς, αλλά σίγουρα ακόμη δεν έχει εναρμονιστεί με τον κεντζιόρα και δεν ξέρει ο ένας το παιχνίδι του ‘αλλου, κάτι που θα κερδηθεί με την πάροδο του χρόνου, όπως έγινε με το δίδυμο Κεντζιόρα – Κουλιεράκη.

Σε μια φάση του αγώνα του Βόλου, ο Κόλεϊ αδράνησε και αυτή η αδράνεια στοίχισε στον ΠΑΟΚ, γιατί δέχθηκε το γκολ με κεφαλιά του σχετικά “κοντού” Μεντιέτα, από εκτέλεση κόρνερ, με τον Κοτάρσκι και φεύγει εκνευρισμένος από την εστία του.

Ήταν η στιγμή που ο Κόλεϊ (εάν δείτε το βίντεο) πηδάει ανάμεσα σε δυο παίκτες του Βόλου, αλλά δεν βλέπει τη μπάλα, η οποία περνάει από πάνω του και ο Μεντιέτα τη στέλνει στα δίχτυα του Κοτάρσκι με κεφαλιά.

Αυτά πρπέπει να διορθωθούν, στο μέλλον, αλλά η εμπειρία του και τα προσόντα του, αποτελούν εγγύηση ότι θα προσφέρει στην ομάδα.

https://www.sfina.gr/proti-emfanisi-kolei-ta-prosonta-kai-i-adraneia-se-mia-fasi-pou-stoichise/

 

Πρώτη εμφάνιση Κόλεϊ: Τα προσόντα και η αδράνεια σε μια φάση, που στοίχισε! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.