Με νίκη επί του Άρη, ο ΠΑΟΚ στέλνει το μήνυμα και για το φετινό πρωτάθλημα!

Πρώτος στη βαθμολογία είναι ο ΠΑΟΚ με 13 βαθμούς και θα μπορούσε να είχε 15 εάν δεν έφερνε ισοπαλία στο πρώτο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ενώ ακολουθεί το δεύτερο, με τον Άρη, στην Τούμπα!

Όπως έχει τονιστεί πολλές φορές, μέσα στην Τούμπα, δεν πρέπει να υπάρχουν απώλειες, γι αυτό και θα είναι πολύ σημαντική η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη, δεδομένου ότι θα σταλεί το μήνυμα προς όλους και για το φετινό πρωτάθλημα, ότι ο δικέφαλος του Βορρά θα είναι πρωταγωνιστής.

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται ανάμεσα σε δυο ευρωπαϊκά παιχνίδια του ΠΑΟΚ, αλλά το ρόστερ που έχει στα χέρια του ο Λουτσέσκου είναι τόσο πλούσιο, που υπάρχουν οι λύσεις για να πετύχει θετικά αποτελέσματα και στα τρία επόμενα παιχνίδια.

Το βασικό για το πρωτάθλημα, είναι το τρίποντο στο ντέρμπι με τον Άρη, κάτι που το γνωρίζουν όλοι στην Τούμπα και θα επιδιώξουν να το κατακτήσουν, με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, ενώ δεν αμφισβητείται η ψυχολογική ανάταση του Άρη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού, γι αυτό και το παιχνίδι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και σοβαρότητα.

 https://www.sfina.gr/me-niki-epi-tou-ari-o-paok-stelnei-to-minuma-kai-gia-to-fetino-protathlima/

 

Με νίκη επί του Άρη, ο ΠΑΟΚ στέλνει το μήνυμα και για το φετινό πρωτάθλημα! Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 22, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.