Κόβης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποσπάσει αποτέλεσμα από τη Γαλατά»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Κόβης, με τον παλαίμαχο άσο του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού να μιλάει αναφορικά με την επικείμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων, αλλά και την πρόκληση που έχει απέναντι του ο Δικέφαλος με τη Γαλατασαράι στο πλαίσιο του league stage του Europa League.

Αρχικά ανέφερε για το Γαλατά - ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τη Γαλατά, μία ομάδα με ποιότητα και με πολλούς καλούς παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι που ξεκινάει με την απόλυτη ισορροπία και το 50 - 50 μεταξύ των πιθανοτήτων. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποσπάσει αποτέλεσμα , αλλά πάντα ο γηπεδούχος έχει ένα μικρό προβάδισμα, ειδικά μπροστά σε ένα ένθερμο κοινό όπως της Γαλατά με 50.000 κόσμου στις κερκίδες».

Για το αν μπορεί να βρεθούν φίλαθλοί στην Κωνσταντινούπολη: «Παλιά όταν ήταν δύο παιχνίδια δεν πήγαιναν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι, τώρα δεν ξέρω τι θα γίνει, για την προστασία του κόσμου. Δεν μπορώ να αποκλείσω το γεγονός να υπάρξει κάποια ένταση ή παρεξήγηση».

Για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Στα ντέρμπι υπάρχουν τρία αποτελέσματα, ο ΠΑΟΚ παίζει στην έδρα του, είναι σε καλύτερη φόρμα, ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με αστάθεια. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα καλό ρόστερ με μεγάλες μεταγραφές και έναν πολύ καλό προπονητή».

Ενώ για το τι περιμένει από το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα αναμένεται συναρπαστικό μέχρι το φινάλε, όπως και πέρσι, πιστεύω ότι μέχρι το φινάλε δεν θα έχουμε ξεκάθαρο φαβορί».

https://www.metrosport.gr/kovis-o-paok-mporei-na-apospasei-apotelesma-apo-ti-galata-1038619

 

Κόβης: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποσπάσει αποτέλεσμα από τη Γαλατά» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.