ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Λουτσέσκου για τον φορ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με τον Μαντί Καμαρά να επιστρέφει χθες στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και σήμερα να ενσωματώνεται εκ νέου στο «ασπρόμαυρο» σύνολο, ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δύο προπονήσεις στη διάθεσή του για να… σετάρει τον ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα την Κυριακή (15/9, 20:30).

Και αν η απουσία του Καμαρά το τελευταίο δεκαήμερο λόγω των υποχρεώσεών του με τη Γουϊνέα κάνει… εύκολη την επιλογή του Ρουμάνου προπονητή για τους δύο κεντρικούς χαφ που θα εμπιστευτεί στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τους «πράσινους» του Ντιέγκο Αλόνσο, δεν φαίνεται να είναι το ίδιο εύκολη η επιλογή του ποδοσφαιριστή που θα ηγηθεί της «ασπρόμαυρης» επίθεσης.

Από τη μία, υπάρχει ο Φεντόρ Τσάλοφ που ναι μεν έχει πάρει φανέλα βασικού στα τρία προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στη Stoiximan Super League, αλλά ακόμα δεν έχει ανοίξει… λογαριασμό με τη φανέλα του «δικεφάλου» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την άλλη, υπάρχει ο Ταρίκ Τισουντάλι, ο οποίος δείχνει να έχει προσαρμοστεί καλύτερα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ και σκόραρε κόντρα στον Παναιτωλικό στην Τούμπα, έχοντας ωστόσο καταγράψει μόλις 54 αγωνιστικά λεπτά στο πρωτάθλημα, παίζοντας ως αλλαγή και στις τρία ματς που προηγήθηκαν.

Τι θα κρίνει το ποιος εκ των δύο θα βρεθεί μεθαύριο στο αρχικό σχήμα των Πρωταθλητών Ελλάδας; Το ποια τακτική θα ακολουθήσει ο Λουτσέσκου κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Τσάλοφ «γεμίζει» καλύτερα την μεγάλη περιοχή και Τισουντάλι εκμεταλλεύεται καλύτερα το «ανοιχτό» γήπεδο και είναι καλύτερος στο ένας εναντίον ενός, ειδικά όταν ο ΠΑΟΚ βγαίνει στην αντεπίθεση.

https://monobala.gr/paok-to-dilimma-tou-loutseskou-gia-ton-for-kontra-ston-panathinaiko/

 

ΠΑΟΚ: Το δίλημμα του Λουτσέσκου για τον φορ κόντρα στον Παναθηναϊκό Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 13, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.