Προφορική συμφωνία με Λόβρεν! Η υπέρβαση του ΠΑΟΚ για να κλείσει η συμφωνία στο τέλος της προθεσμίας

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί την τελευταία ώρα της τελευταίας ημέρας των μεταγραφών να καλύψει τις θέσεις των στόπερ που έχει με τον πολύπειρο Κροάτη Λόβρεν. Η αγωνία παραμένει μέχρι και τώρα αν και όλα δείχνουν ότι η μεγάλη διάθεση του ΠΑΟΚ να γίνει η μεταγραφή, λύνει προβλήματα που πήγαν να δημιουργηθούν.

Όπως ειπώθηκε και στο τηλεοπτικό PAOK24 news αυτή τη στιγμή και λίγη ώρα πριν το φινάλε των μεταγραφών στην Ελλάδα, η εκκρεμότητα που δεν αφήνει την μεταγραφή να ολοκληρωθεί έχει να κάνει με τις οφειλές της γαλλικής ομάδας στον ποδοσφαιριστή.

Ο Λόβρεν θέλει να διασφαλίσει ένα μεγάλο ποσό που του οφείλεται και αναζητείται ο τρόπος που αυτό μπορεί να επιτευχθεί μαζί με το νέο του συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Οι Γάλλοι άφηναν την υπόθεση να πάει στο τέλος για να γλιτώσουν ό τι μπορούσαν, αλλά εκεί η βούληση του Σαββίδη  που συμμετέχει απευθείας στις διαπραγματεύσεις, φαίνεται ότι θα παίξει τελικά τον καταλυτικό ρόλο. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε στον παίκτη διετές συμβόλαιο ώστε να ισορροπήσει το οικονομικό θέμα από όλες τις πλευρές.

Βάσει των πληροφοριών που έχει το PAOK24 οι πρωταθλητές τα έχουν βρει με τον Κροάτη και τώρα οι τρεις πλευρές ανταλλάσσουν έγγραφα για να προλάβουν τις προθεσμίες.

https://www.paok24.com/podosfairo/512670/proforiki-symfonia-me-lovren/

 

Προφορική συμφωνία με Λόβρεν! Η υπέρβαση του ΠΑΟΚ για να κλείσει η συμφωνία στο τέλος της προθεσμίας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.