Ένας μήνας «φωτιά» για τον ΠΑΟΚ. Έξι παιχνίδια σε τρεις εβδομάδες για τον Δικέφαλο

Μπορεί ο Σεπτέμβρης να ξεκίνησε με μία εντυπωσιακή νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι, αφού επικράτησε με 1-2 επί του Ατρομήτου, ωστόσο το international break «έκοψε» τη φόρα του Δικεφάλου.

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είχε ένα απαιτητικό καλοκαίρι, όπου έκανε καλές εμφανίσεις, μετρώντας μία μόλις ήττα στην παράταση, αυτή κόντρα στη Μάλμε, η οποία του στέρησε το εισιτήριο για τα Play off του UEFA Champions League.

Παρόλα αυτά, οι «ασπρόμαυροι» δεν πτοήθηκαν και κατάφεραν με άνεση να εξασφαλίσουν μία θέση στο League Phase του ανανεωμένου Europa League. Ταυτόχρονα, έκαναν το 3/3 στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπήρχαν την προηγούμενη εβδομάδα, με το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου να ξεκουράζεται τις περισσότερες ημέρες και να παίρνει τις απαιτούμενες «ανάσες» ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Εντός του Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το League Phase του Europa League, με τον Δικέφαλο να έχει διπλές υποχρεώσεις και διπλά… ταξίδια.

Σε διάστημα 21 ημερών ο Δικέφαλος θα δώσει έξι (!) παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, κάτι που θα δείξει και τις «αντοχές» της ομάδας στο δύσκολο φθινόπωρο που ξεκινά. Ειδικότερα, το πρώτο παιχνίδι θα είναι κόντρα στον Παναθηναϊκό (15/9), ενώ στη συνέχεια έπονται δύο αναμετρήσεις μακριά από την Τούμπα. Το Σάββατο (21/9) θα αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο απέναντι στον ΝΠΣ Βόλο, ενώ τέσσερις ημέρες αργότερα (25/9) ο ΠΑΟΚ θα έρθει αντιμέτωπος με την Γαλατασαράι στο RAMS Park.

Τρεις ημέρες αργότερα (28/9) θα υποδεχθεί τον Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ακολουθεί το ματς με την Στεάουα (3/10), το οποίο κι αυτό θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Ο «γολγοθάς» του Δικεφάλου ολοκληρώνεται στη Λιβαδειά, όταν θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στις 6 Οκτωβρίου, καθώς έπεται ξανά διακοπή για τις Εθνικές ομάδες.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ μέχρι την επόμενη διακοπή:

SL: Κυριακή 15/9 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (20:30)

SL: Σάββατο 21/9 ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ (17:00)

UEL: 25/09 Γαλατασαράι – ΠΑΟΚ (22:00)

SL:  Κυριακή 29/9 ΠΑΟΚ – Άρης (20:30)

UEL: 3/10 ΠΑΟΚ – Στεάουα (22:00)

SL:  Κυριακή 6/10 Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ (19:00)

https://inpaok.com/834297/enas-minas-fotia-gia-ton-paok-2/

 

Ένας μήνας «φωτιά» για τον ΠΑΟΚ. Έξι παιχνίδια σε τρεις εβδομάδες για τον Δικέφαλο Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.