Το σχόλιο της ημέρας. Τεράστια νίκη απέναντι σε όσους έστησαν ύποπτη παγίδα

Ο ΠΑΟΚ πήρε απόψε ένα από τα πιο δύσκολα και κρίσιμα ματς. Κρίσιμο από την τρίτη αγωνιστική; Έτσι και ακόμη περισσότερο. Όσοι μελέτησαν το πρόγραμμα και το timing και απόψε επεδίωξαν να του δημιουργήσουν πρόβλημα, από μόνοι τους «καρφώθηκαν» αναδεικνύοντας τη σημασία της αναμέτρησης.

Προσωπικά, προσπαθώ να είμαι όσο γίνεται αντικειμενικός (και εννοείται ότι κατηγορούμε γι αυτό) σχολιάζοντας αυτό που πιστεύω και αυτό που γίνεται ή αυτό που ξέρω και καταλαβαίνω, χωρίς η κρίση μου να είναι μονίμως μεροληπτική υπέρ του ΠΑΟΚ. Κανείς δεν μπορεί να πει σε εμένα τι έλεγα, τι έγραφα, τι έκανα και αν τα βλέπω όλα ασπρόμαυρα.

Απόψε λοιπόν στο Περιστέρι, για όποιον νιώθει και καταλαβαίνει, το σκηνικό που διαμορφώθηκε ΠΡΙΝ το ματς ήταν πολύ-πολύ παράξενο. Οι πέντε πρώτες αποφάσεις του Ζαμπάλα και του βοηθού Λιόντου όπου ΧΩΡΙΣ λόγο και χωρίς να σκέφτονται ότι υπάρχει VAR διακόπτοντας επιθέσεις του ΠΑΟΚ, ήταν οι καθοριστικές, ήταν εκείνες που έδειξαν προς τα που πάει το πράγμα. ΔΕΝ χρειάζονταν ΤΙΠΟΤΑ άλλο. Το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και όποιος καταλαβαίνει τις διαφορές που δημιουργεί το VAR νιώθει και πώς ένας διαιτητής θέλει να παρέμβει ΧΩΡΙΣ να αφήσει περιθώρια και στο VAR. Από εκεί και πέρα η αγωνία των διαιτητών για το αποτέλεσμα αποδείχθηκε και στις μεγάλες φάσεις, που όλες δόθηκαν αδικαιολόγητα σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Το πόσο μεγάλη ήταν η νίκη του ΠΑΟΚ απόψε απέναντι στον διαιτητή, στον βοηθό και στον VAR, το φανέρωσαν όσοι πριν το ματς μεθόδευσαν αυτά που θα γινόταν. Από μόνοι τους είδαν το πρόγραμμα, το timing και τη δυναμική του πρωταθλητή ΠΑΟΚ και προσπάθησαν να του βάλουν τεράστια εμπόδια στο Περιστέρι. Μόνοι τους μεγάλωσαν πάρα πολύ τη νίκη του ΠΑΟΚ, που φυσικά δεν είχε την καλύτερη απόδοση. Ναι! Κι αυτό ισχύει…

Καλό ματς δεν έγινε, ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να συνδυαστεί και να ελέγξει απόλυτα το παιχνίδι, τα λάθη ήταν πολλά και από τις δύο ομάδες σε αυτόν τον αγωνιστικό χώρο και φαινόταν ότι το πράγμα θα πάει στις λεπτομέρειες. Έτσι όπως το φαντάστηκαν όσοι ΠΡΙΝ τον αγώνα προσπάθησαν με συγκεκριμένο τρόπο και μηχανισμό όλα αυτά τα προβλήματα.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τους πάντες και η νίκη ήταν πράγματι από τις πιο μεγάλες, απέναντι σε έναν Ατρόμητο που τον απείλησε τελευταία φορά στο ματς γύρω στο 25΄. Και όμως ισοφάρισε και πήγε να πάρει πόντο χωρίς φάση!

Ο Ζίβκοβιτς ήταν παρών στα δύσκολα, ο Σορετίρε μας δημιουργεί την αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ έχει πραγματοποιήσει μία πολύ πολύ μεγάλη μεταγραφή, ο Τσάλοφ δυστυχώς δεν βρήκε συμπαίκτη σε όλη τη βραδιά, ενώ ο Ντεσπόντοφ κατάφερε να «γράψει» άλλη μία ασίστ. Κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι προσπάθησαν χωρίς να διακριθούν ιδιαίτερα, με τον Οζντόεφ να έχει και πάλι καλούτσικη παρουσία.

Από εδώ και πέρα δουλειά! Δουλειά και έλεγχος σε όσους περίεργους ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ  θα επιχειρούν να στήνουν τέτοια μπλόκα όπως το αποψινό.

*Η όποια ενασχόληση με τον άνθρωπο Ουάρντα είναι χαμένος χρόνος. Εδώ και πολλά χρόνια.

* Δεύτερη φορά που ο ΠΑΟΚ κατηγορεί ομάδα του Γκαρσία για τον αγωνιστικό χώρο. Ξεκάθαρα κι απόψε υπήρχε θέμα, εκτός και αν αγωνίζονταν 22 άμπαλοι που ΟΛΟΙ έκαναν κοντρόλ 2-3 μέτρων.

https://www.paok24.com/podosfairo/511021/to-scholio-tis-imeras-1627/

 

Το σχόλιο της ημέρας. Τεράστια νίκη απέναντι σε όσους έστησαν ύποπτη παγίδα Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 02, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.