Η κίνηση Λόβρεν που δείχνει πολλά: Χάρισε πάνω από ένα εκατομμύριο στη Λιόν

Ο Ντέγιαν Λόβρεν λογίζεται πλέον ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αφού απομένει μόνο η ανακοίνωση της μεταγραφής του από τη Λιόν και αν υπάρχει ένα στοιχείο που δημιουργεί ερωτηματικά στην περίπτωσή του είναι αν στα 35 του αυτός ο παίκτης με τη μεγάλη ιστορία θα έχει τη φλόγα για ποδόσφαιρο που τον χαρακτήρισε τα προηγούμενα χρόνια.
Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που συνομίλησαν μαζί του μιλούν για έναν παίκτη γεμάτο κίνητρα να παίξει ποδόσφαιρο, υπάρχει όμως και μια πράξη που οδηγεί στο ίδιο συμπέρασμα. Όπως είναι γνωστό από το ρεπορτάζ, για να ενεργοποιηθεί η συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ χρειάστηκε πρώτα ο Κροάτης αμυντικός να τα βρει με τη Λιόν για την αποζημίωσή του.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Πετρωτός στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο”, ο Λόβρεν χάρισε στη γαλλική ομάδα πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ προκειμένου να ξεκλειδώσει τη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Με άλλα λόγια δεν έδειξε διάθεση να “καθίσει” πάνω στο συμβόλαιο των 3,5 εκατομμυρίων ευρώ που είχε εγγυημένα στη Λιόν μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, άλλα έδειξε ότι διψάει και πάλι να παίξει ποδόσφαιρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Λόβρεν θα αμείβεται στον ΠΑΟΚ με 800.000 ευρώ πάγιες απολαβές συν μπόνους.

https://www.metrosport.gr/i-kinisi-lovren-poy-deichnei-polla-charise-pano-apo-ekatommyrio-sti-lion-1040692

 

Η κίνηση Λόβρεν που δείχνει πολλά: Χάρισε πάνω από ένα εκατομμύριο στη Λιόν Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 12, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.