Παβλένκα με εφτά χρόνια… καθυστέρηση. Όταν ο Τσέχος πορτιέρε βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

Ο Γίρι Παβλένκα θα βρίσκεται το Σάββατο στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, σε μια μεταγραφή που έχει… παρελθόν για τον Δικέφαλο.

Ο 32χρονος πορτιέρε είχε βρεθεί στο μεταγραφικό στόχαστρο των «ασπρόμαυρων» και πριν από εφτά χρόνια, με τον Παβλένκα να επιλέγει τελικά το γερμανικό πρωτάθλημα και την Βέρντερ Βρέμης.

Συγκεκριμένα, το 2017 ο Παβλένκα είχε βρεθεί στην μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου -όταν ο Τσέχος πορτιέρε αγωνίζονταν στην Σλάβια Πράγας, όμως η περίπτωσή του δεν είχε προχωρήσει για τους «ασπρόμαυρους».

O ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2017 είχε αποκτήσει τον Ροντρίγκο Ρέι από την Γοδόι Κρουζ, ένταντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, με τον Παβλένκα να καταλήγει στην Βέρντερ Βρέμης.

Έτσι, εφτά χρόνια μετά ο Τσέχος πορτιέρε βρέθηκε ξανά στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ και αυτή τη φορά είναι έτοιμος να μετακινηθεί στον Δικέφαλο.

https://inpaok.com/836470/pavlenka-me-efta-chronia-kathysterisi/

 

Παβλένκα με εφτά χρόνια… καθυστέρηση. Όταν ο Τσέχος πορτιέρε βρέθηκε στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 27, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.