Χάιφα: Η μεταγραφή Πιερό φέρνει στο προσκήνιο τον Σαμάτα. Οι Ισραηλινοί βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Τανζανού φορ

Λίγες ώρες απομένουν ακόμη, προκειμένου να κλείσει το μεταγραφικό παζάρι στην Ελλάδα. Ένα από τα ονόματα που συνδέθηκαν με αρκετά κλαμπ αυτό το καλοκαίρι είναι αυτό του Αλί Σαμάτα.

Ο Τανζανός στράικερ δεν κατάφερε να εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στον Δικέφαλο την περσινή αγωνιστική περίοδο. Φυσικά, η έλευση του Φέντορ Τσάλοφ, αλλά και του Ταρίκ Τισουντάλι δυσχεραίνει τη θέση του στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, έμεινε εκτός ευρωπαϊκής λίστας, κάτι που δείχνει πως δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Εντός του καλοκαιριού έντονο ενδιαφέρον είχαν δείξει η κυπριακή Ομόνοια και η Αλ Κολούντ από τη Σαουδική Αραβία, οι οποίες είχαν το όνομά του στη μεταγραφική τους ατζέντα. Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν προχώρησε, με τον Σαμάτα να παραμένει στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ.

Στο Ισραήλ, παρόλα αυτά, ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αλί Σαμάτα, μία περίπτωση που συνδέεται εμμέσως με τη μεταγραφή του Φραντζί Πιερό στην ΑΕΚ.

Πώς, όμως, συνδέονται οι δύο υποθέσεις;

Η Ένωση έψαχνε έντονα ενίσχυση στην κορυφή της επίθεσής της, κυνηγώντας τις περιπτώσεις των Φοφανά και Μαρσιάλ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Τελικά, κατέληξε στον Φραντζί Πιερό, ο οποίος αγωνιζόταν στο Ισραήλ με τη φανέλα της Μακάμπι Χάιφα. Οι «κιτρινόμαυροι» αποφάσισαν να σπάσουν το συμβόλαιο του Πιερό και να τον αποκτήσουν στο φινάλε του καλοκαιρινού μεταγραφικού παραθύρου.

Αυτό, όμως, δημιούργησε πρόβλημα στη Μακάμπι Χάιφα, η οποία υπολόγιζε στις υπηρεσίες του Πιερό και πλέον έχει βγει στην αγορά για να αποκτήσει σέντερ φορ. Οι μεταγραφές στα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν ολοκληρωθεί και οι επιλογές για τους Ισραηλινούς είναι λιγοστές.

Σύμφωνα με μέσο του Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του Αλί Σαμάτα, τον οποίο θέλει να αποκτήσει, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό που άφησε ο Φραντζί Πιερό.

«Ο Αλί Σαμάτα είναι ένας από τους υποψηφίους αντικαταστάτες για τον Πιέρο», γράφει αρχικά το δημοσίευμα στο Ισραήλ και συνεχίζει:

«Η μεταγραφική περίοδος στο Ισραήλ ολοκληρώνεται την Τετάρτη και στη Μακάμπι Χάιφα τρέχουν για να κλείσουν την υπόθεση του επιθετικού και του εξτρέμ».

Στο Ισραήλ η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες, ενώ στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει ήδη η αντίστροφη μέτρηση για το μεταγραφικό «παράθυρο», κάτι που σημαίνει πως δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια κίνηση της τελευταίας στιγμής.

https://inpaok.com/834383/makabi-chaifa-i-metagrafi-piero-fernei-sto-proskinio-ton-samata/

 

Χάιφα: Η μεταγραφή Πιερό φέρνει στο προσκήνιο τον Σαμάτα. Οι Ισραηλινοί βλέπουν με καλό μάτι την περίπτωση του Τανζανού φορ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.