ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για ευρωπαϊκή λίστα και… στόπερ

Μετά το «ναυάγιο» με τον Χατζηδιάκο, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και οι ώρες μέχρι να δηλωθεί η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην League Phase μετρούν αντίστροφα.

Εντός της ημέρας μένει να φανεί τι μπορεί να προκύψει για τον ΠΑΟΚ από τις επαφές των τελευταίων ωρών. Για παράδειγμα, η υπόθεση Βιετέσκα θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις να απασχολήσει τους Θεσσαλονικείς αλλά αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να στραφούν εκ νέου στην Κάλιαρι και επιπλέον να αποδεχθούν πως Πολωνός παραχωρείται με δανεισμό και υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει κάτι άμεσα τις επόμενες ώρες, τότε γίνεται σαφές πως ο ΠΑΟΚ θα πάει στα οκτώ ματς του Europa με τετράδα στόπερ τους Κόλεϊ, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Θυμιάνη και θα εστιάσει στην απόκτηση στόπερ για τις εγχώριες διοργανώσεις, δηλαδή για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, δεδομένου πως η διορία είναι μέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου που κλείνει η μεταγραφική περίοδος. 

Σε κάθε περίπτωση σήμερα θα ξεκαθαρίσει απόλυτα αν υπάρχει έστω μία αξιόλογη περίπτωση για να κυνηγήσει και να φέρει εις πέρας ο ΠΑΟΚ μέχρι τα μεσάνυχτα.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1231704_paok-antistrofi-metrisi-gia-eyropaiki-lista-kai-stoper

 

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για ευρωπαϊκή λίστα και… στόπερ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.