Γέμισε ο τόπος με… μηνύματα. Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για όσα συμβαίνουν εδώ και μερικές ημέρες

Πολλά πράγματα έγιναν και γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΟΚ, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στη διαιτησία. Μηνύματα πολλά, τα οποία ο καθένας τα εκλαμβάνει με τον δικό του τρόπο. Εδώ θα αναλύσω πως τα εκλαμβάνω εγώ.

Ας ξεκινήσουμε από το δίδυμο Ζαμπαλά-Σιδηρόπουλου, που στο ματς του Δικεφάλου με τον Ατρόμητο ήταν σα να ήθελαν να μη κερδίσει το σύνολο του Λουτσέσκου τους Περιστεριώτες. Εγκληματικά μαρκαρίσματα σε παίκτες του ΠΑΟΚ (από τον άμυαλο Ουάρντα), κλωτσιές σε ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που δόθηκαν ανάποδα, οφσάιντ που υπήρξαν μόνο σε φαντασία, ακυρωθέν γκολ του Δικεφάλου σε φάουλ που μάλλον το έκανε ο Κάσπερ το φαντασματάκι, γιατί ο Μπάμπα δεν έκανε σίγουρα. Τι μήνυμα ήθελαν να στείλουν; Εγώ θα πω ότι το μήνυμα γενικότερα ήταν πως οι «ασπρόμαυροι» θα φτύσουν και φέτος… αίμα.

Έστειλε όμως και ο ΠΑΟΚ μήνυμα στο Περιστέρι. Πως το μέταλλο του πρωταθλητή είναι εδώ, πως αυτή η ομάδα με τον τσαμπουκά της, την ποιότητα της και όλα τα στοιχεία που έχει όταν την τσιγκλάνε και την εκνευρίζουν βγάζει το μέταλλο και το νεύρο που της έδωσε το πρωτάθλημα πέρσι.

Μήνυμα και από τον Σορετίρε. Πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που το ταλέντο, η ποιότητα και το ταβάνι του είναι σαφώς πιο πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εφόσον στον Δικέφαλο βρουν το κουμπί του και τον πείσουν πως το εγχώριο πρωτάθλημα ναι μεν δεν είναι τοπ, αλλά δεν είναι και του πεταματού τότε μπορεί να εκτοξευθεί μέσα από τον Δικέφαλο.

Φυσικά, μήνυμα υπήρξε και στο μεταγραφικό κομμάτι του ΠΑΟΚ. Μήνυμα πως αυτό το μοτίβο που έχει στις μεταγραφές δεν είναι σωστό, κάτι πρέπει να αλλάξει!

Σε μια περίοδο που δεν υπάρχει λόγος για ρίσκο και για κινήσεις που μόνο άγχος και γκρίνια θα φέρουν οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να κάνουν τον σχεδόν κλεισμένο Χατζηδιάκο να νιώσει ανασφάλεια μέσω της διστακτικότητας που έδειξε ο Δικέφαλος. Και τώρα οι «ασπρόμαυροι» τρέχουν να κλείσουν στόπερ λίγες ώρες πριν δηλώσουν τη λίστα για το Europa League. Αν δεν έρθει στόπερ, που ελπίζω να έρθει τότε οι «ασπρόμαυροι» πηγαίνουν σε δυνατά ευρωπαϊκά ματς με τρεις στόπερ.

Η ΔΕΑΒ από την πλευρά της έστειλε μήνυμα αυστηρότητας, αφού κάλεσε τον ΠΑΟΚ σε απολογία για ανύπαρκτα επεισόδια. Απίθανα πράγματα για ακόμα μια σεζόν από την εν λόγω επιτροπή που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να κλείνει γήπεδα.

Τέλος, το πιο μεγάλο μήνυμα το έστειλε ο Γάλλος αρχιδιαιτητής Λανουά. Αρχικά έστειλε μήνυμα στο οφθαλμίατρο του πως πρέπει να βάλει γυαλιά. Αν δεν έχει μεγάλο βαθμό μυωπίας δεν εξηγείται το να βλέπει την μπάλα να χτυπά στον μηρό του Μουκουντί και μετά στο χέρι. Επίσης, ήταν μήνυμα ή όχι το γεγονός πως δεν μπήκε η φάση με το τράβηγμα του Λαμέλα στον παίκτη του Λεβαδειακού; Ήταν μήνυμα πως από τον αγώνα του ΠΑΟΚ λείπουν φάσεις. Ίσως ναι, ίσως όχι. Θα φανεί σύντομα…

Facebook: Μάνος Τσαλγατίδης

Instagram: Manos.92

Twitter-X: Μάνος Τσαλγατίδης

E-mail: manostsalga@gmail.com


https://inpaok.com/833830/gemise-o-topos-me-minymata/

Γέμισε ο τόπος με… μηνύματα. Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για όσα συμβαίνουν εδώ και μερικές ημέρες Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 04, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.