Και εγένετο... θρίλερ: Τι παίζει με τον στόπερ στον ΠΑΟΚ. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με το φάκελο της απόκτησης στόπερ να μην έχει κλείσει οριστικά για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ - Τι απορρέει από το περιβάλλον του Δικεφάλου.

Αν θα έπρεπε να μιλήσει κανείς ρεαλιστικά, τη δεδομένη στιγμή το σενάριο της ενίσχυσης με την έλευση ενός στόπερ δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά... Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν κλείσει οριστικά το ζήτημα και φαίνεται πως ψάχνονται για την κίνηση στο παρά ένα, εξαντλώντας όλα τα περιθώρια. Γι΄αυτό εξάλλου δεν έχουν παραδεχθεί ανοιχτά πως «μεταγραφές τέλος».

Από την άλλη, δεν θέλουν να «σηκώσουν» επικοινωνιακά πολύ το θέμα, δεδομένης της ψυχρολουσίας που προκάλεσε το ζήτημα ενόψει της ευρωπαϊκής λίστας. Είναι σαφές όμως πως υπάρχει κάποια κινητικότητα, μήπως προχωρήσει κάποια υπόθεση που θα καλύπτει τις «ανάγκες» της ομάδας την ύστατη στιγμή, κάτι που θα φανεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Εκείνο το οποίο «αποκλείουν» είναι το σενάριο να κινηθούν για παίκτη ελεύθερο ως τις 30 Σεπτεμβρίου. Είναι γνωστό πως από τις 12 Σεπτεμβρίου ως και τις 30 του μήνα, οι ομάδες μπορούν να αποκτήσουν ελεύθερους παίκτες, που τέθηκαν σε free agent καθεστώς μέχρι και τις 11/9, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν μοιάζει... ζεστό για την ώρα.

Σε κάθε περίπτωση όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα...
 

https://www.sdna.gr/podosfairo/1233482_kai-egeneto-thriler-ti-paizei-me-ton-stoper-ston-paok 
Και εγένετο... θρίλερ: Τι παίζει με τον στόπερ στον ΠΑΟΚ. Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για να κλείσει η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού, με το φάκελο της απόκτησης στόπερ να μην έχει κλείσει οριστικά για τους επιτελείς του ΠΑΟΚ - Τι απορρέει από το περιβάλλον του Δικεφάλου. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.