Νέο δημοσίευμα για ΠΑΟΚ-Βιετέσκα: «Ο χρόνος τελειώνει, πρέπει να επισπευστούν οι διαπραγματεύσεις!»

Η ιστοσελίδα «cagliarinews24.com» εξακολουθεί να ασχολείται με την υπόθεση ΠΑΟΚ-Βιετέσκα, φιλοξενώντας κείμενο με τίτλο «η διαπραγμάτευση φτάνει στο τέλος της;».

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα: «Η αγορά στην Ελλάδα θα κλείσει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου και απομένουν μόλις δύο ημέρες για να υπάρξει οριστική συμφωνία μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Κάλιαρι για τον Ματέους Βιετέσκα.

Καθώς ο χρόνος τελειώνει, οι δύο πλευρές πρέπει να επισπεύσουν τις διαπραγματεύσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πολωνού αμυντικού. 

Η πώλησή του θα μπορούσε να επιτρέψει στην Κάλιαρι να στραφεί στην αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών, αλλά όλα θα εξαρτηθούν τις επόμενες ώρες».

https://www.metrosport.gr/neo-dimosieyma-gia-paok-vieteska-o-chronos-teleionei-prepei-na-epispeystoyn-oi-diapragmateyseis-1038889

 

Οι Ιταλοί επιμένουν για Βιετέσκα, αλλά ο 

ΠΑΟΚ έχει κλείσει το θέμa

Η περίπτωση του Πολωνού, Ματέους Βιετέσκα έπαιξε δυνατά για τον ΠΑΟΚ, όσο ήταν ανοιχτή η προοπτική να συμπεριληφθεί στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας. 

Η απαίτηση της Κάλιαρι για να μπει υποχρεωτική οψιόν αγοράς μετά τον δανεισμό του, οδήγησε τις διαπραγματεύσεις σε ναυάγιο και παρότι στην Ιταλία κάνουν λόγο διαπραγματεύσεις που συνεχίζονται, με δεδομένο ότι η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα κλείνει την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, θέμα πλέον δεν υφίσταται. 

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ δεν έχει ασχοληθεί με την περίπτωση του Πολωνού αμυντικού, μετά το τέλος της περιόδου που μπορούσε να τον συμπεριλάβει στην λίστα των αγώνων του League stage του Europa League.

Έχοντας αυτό κατά νου, μοιάζει ιντριγκαδόρικο το δημοσίευμα του cagliarinews24 για διαπραγματεύσεις που πρέπει να ενταθούν προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή πριν τελειώσουν οι μεταγραφές στην Ελλάδα, έτσι ώστε η Κάλιαρι να κινηθεί μετά στην αγορά των ελεύθερων παικτών, όμως δεν υπάρχει βάση για να υποστηριχθεί.

https://www.metrosport.gr/oi-italoi-epimenoyn-gia-vieteska-alla-o-paok-echei-kleisei-to-thema-1038917

Νέο δημοσίευμα για ΠΑΟΚ-Βιετέσκα: «Ο χρόνος τελειώνει, πρέπει να επισπευστούν οι διαπραγματεύσεις!» Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 09, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.