Λόβρεν στα ασπρόμαυρα: «Είμαι έτοιμος για μάχη, σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα» (pics). Τα πρώτα του «κλικς» στα ασπρόμαυρα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντέγιαν Λόβρεν, δηλώνοντας έτοιμος για «μάχη».

«Τρελαμένος» Ντέγιαν Λόβρεν από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του στην Ελλάδα. Ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός έχει κερδίσει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ με το... καλημέρα, ενώ ο ίδιος δείχνει ενθουσιασμένος από την «θερμή» υποδοχή και τα όσα συνάντησε.

Προφανώς οι Θεσσαλονικείς έχουν ρυθμίσει με κάθε λεπτομέρεια τη μεταγραφή του Λόβρεν αλλά και τα πρώτα του 24ωρα στην πόλη, θέλοντας να νιώσει οικεία από την πρώτη στιγμή. Ο Κροάτης έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες του φωτογραφίες στα ασπρόμαυρα, υποσχέθηκε... μάχες και ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για το καλωσόρισμα.

 


https://www.sdna.gr/podosfairo/1235370_lobren-sta-aspromayra-eimai-etoimos-gia-mahi-sas-eyharisto-gia-kalosorisma-pics 

Λόβρεν στα ασπρόμαυρα: «Είμαι έτοιμος για μάχη, σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα» (pics). Τα πρώτα του «κλικς» στα ασπρόμαυρα έδωσε στη δημοσιότητα ο Ντέγιαν Λόβρεν, δηλώνοντας έτοιμος για «μάχη». Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 16, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.