Πλήρης επιβεβαίωση του SDNA για τον Ουμάρ Σολέ! – Το ανοιχτό κανάλι (μέσω... Κωνσταντέλια) ΠΑΟΚ – Σάλτσμπουργκ

Το απόγευμα της Τρίτης (10/9) το SDNA αποκάλυψε το «σκάλισμα» ελληνικής ομάδας για τον Γάλλο στόπερ της Σάλτσμπουργκ, Ουμάρ Σολέ, λίγες ώρες πριν το «game over» του καλοκαιρινού παζαριού στην Ελλάδα.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας κυκλοφόρησε πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, είναι ο κεντρικός αμυντικός που εξετάζουν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την ενίσχυση στα μετόπισθεν στο παρά ένα των μεταγραφών.

Σημειωτέων πως ο ΠΑΟΚ είναι το μοναδικό κλαμπ του ελληνικού «Big – 4» που έχει τεράστια ανάγκη για την μετάγγιση νέου…αίματος στο κέντρο της άμυνας, στρέφοντας τις κεραίες του στον παίκτη που όπως έγραψε νωρίτερα το SDNA, το φετινό καλοκαίρι "έπαιξε" στο μεταγραφικό ρεπορτάζ των Ίντερ, Ρόμα και Χόφενχαϊμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA  προερχόμενες από την αυστριακή πιάτσα των agents,  στον ΠΑΟΚ διατηρούν ανοιχτό κανάλι με την Σάλτσμπουργκ από την περίοδο των συζητήσεων που έλαβαν χώρα το φετινό καλοκαίρι στο πλαίσιο της πρότασης (15 εκατ. ευρώ, συν ποσοστό μεταπώλησης) των Αυστριακών για την αγορά του Γιάννη Κωνσταντέλια που εν τέλει απορρίφθηκε από τον Ιβάν Σαββίδη.

Και για να μην υπάρξει καμία παρεξήγηση, ουδεμία σχέση το καλοκαιρινό ενδιαφέρον και η πρόταση της Σάλτσμπουργκ για τον Κωνσταντέλια, με τον Σολέ και το ανοιχτό κανάλι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αυτό ακριβώς το ανοιχτό κανάλι, στην προκειμένη περίπτωση δύναται να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο στον ΠΑΟΚ με επίκεντρο την υπόθεση του Γάλλου στόπερ.

Κλείνοντας να σημειώσουμε πως ο Σολέ την Δευτέρα (9/9) πραγματοποίησε την επανεμφάνισή του στις προπονήσεις της Σάλτσμπουργκ (απ΄όπου και η σχετική φωτογραφία).

Σύμφωνα μάλιστα με τα αυστριακά media παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο της παραμονής του στο κλαμπ, παρά το γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι φάνταζε σχεδόν σίγουρος ο χωρισμός τους και χωρίς στην προκειμένη περίπτωση να έχουν υπόψιν τους τα αυστρικά Μέσα το focus του ΠΑΟΚ.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1233598_pliris-epibebaiosi-toy-sdna-gia-ton-oymar-sole-anoihto-kanali-meso-konstantelia

 

Πλήρης επιβεβαίωση του SDNA για τον Ουμάρ Σολέ! – Το ανοιχτό κανάλι (μέσω... Κωνσταντέλια) ΠΑΟΚ – Σάλτσμπουργκ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.