Αυτός είναι ο Ουμάρ Σολέ (videos). Το who is who του μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ στο παραπέντε της μεταγραφικής περιόδου, κάνει την κίνησή του για τον 24χρονο στόπερ της Σάλτσμπουργκ, Ουμάρ Σολέ για να καλυφθεί η «τρύπα» στο κέντρο της άμυνας του Δικεφάλου.

Ο θηριώδης (1,92) κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου του 2000 στην πόλη Μελούν της Γαλλίας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Λαβάλ.

Το 2018 οι σκάουτερ της Λιόν εντόπισαν τον Σολέ και ο μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ εντάχθηκε στη γαλλική ομάδα, με την οποία έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο καταγράφοντας συνολικά τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Το 2020 η Σάλτσμπουργκ κινήθηκε τάχιστα και δαπανώντας 4,5 εκατ. ευρώ ενέταξε στο δυναμικό της τον Γάλλο στόπερ που σε μια τετραετία κατέγραψε 106 συμμετοχές με 4 γκολ και 5 ασίστ.

Ο Σολέ είναι διεθνής και με όλα τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της Γαλλίας, ενώ μέσα από τις εμφανίσεις του με την Σάλτσμπουργκ, προσέλκυσε έντονο ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.

Δείτε παρακάτω εν δράσει τον Γάλλο στόπερ:

 

Αυτός είναι ο Ουμάρ Σολέ (videos). Το who is who του μεταγραφικού στόχου του ΠΑΟΚ Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 10, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.