Κριτική ΠΑΟΚ: Ο εκπληκτικός Κοτάρσκι και οι εξαιρετικοί Μπάμπα, Σβαμπ. Το SDNA περνάει από ακτίνες τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κορυφαίοι για τον Δικέφαλο οι Κοτάρσκι, Μπάμπα και ο Σβαμπ.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ 9: Πίεση μεγάλη δεν δέχτηκε, είχε όμως σπουδαίες επεμβάσεις στις δύο στιγμές του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι απειλούσαν - κυρίως με μακρινά σουτ - με τον Κροάτη να έχει σωστές τοποθετήσεις. Μεγαλύτερη και καλύτερη απόκρουσή του ήταν στη φάση του 93' στο πλασέ στην κίνηση του Ιωαννίδη, ενώ και στη φάση του 68' στο πλασέ του Τετέ από τα όρια της μικρής περιοχής είχε εξαιρετική αντίδραση. 

ΟΤΟ 8: Έκανε πολύ καλή δουλειά πάνω στον Πελίστρι βγάζοντας τον Ουρουγουανό στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης εκτός αγώνα. Επιθετικά δεν πήρε ρίσκα, έχοντας στοχευμένα ανεβάσματα. Από τις καλύτερες του εμφανίσεις. 

ΜΠΑΜΠΑ 9: Από τους καλύτερους του ΠΑΟΚ. Από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκε στο γήπεδο με το πόδι... κολλημένο στο γκάζι. Αμέτρητες κούρσες με πολλές και καλές σέντρες. Κι όλα αυτά την ώρα που είχε να αντιμετωπίσει αμυντικά τον πιο επικύνδινο παίκτη των Πρασίνων, τον Τετέ που με εξαίρεση κάποια ξεσπάσματά του τον έβγαλε εκτός ρυθμού αγώνα. 

ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 7: Εξ' αρχής το έργο του μόνο εύκολο δεν ήταν έχοντας ως ρόλο να αναχαιτίσει τον Ιωαννίδη. Εξαιρετική η παρουσία του, με καλές τοποθετήσεις και εξαιρετικές επαφές με την μπάλα, τόσο κοντινής, όσο και μακρινής απόστασης. 

ΚΕΝΤΖΙΟΡΑ 7: Yπήρξαν δύο φάσεις που ο προσωπικός του αντίπαλος ο Ιωαννίδης παραλίγο να του κάνει τη ζημιά. Η πρώτη όταν πέρασε ανάμεσά του (ήταν και ο Ότο στη φάση) και έστρωσε την μπάλα στον Πελίστρι και η δεύτερη στις καθυστερήσεις που πήγε πιο γρήγορα στην μπάλα και πρόλαβε να πάει σε τελική. Παρόλ αυτά, στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα ήταν δυναμικός, αποφασιστικός, με πολλές κερδισμένες μονομαχίες, κάτι που εκνεύρισε τον Ιωαννίδη που είδε και κάρτα. 

ΣΒΑΜΠ 9: Ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, μαζί με τους Κοτάρσκι και Μπάμπα. Είχε τρεις φάσεις για να σκοράριε με καλύτερη όλων αυτή στο ξεκίνημα του αγώνα με τον Ντραγκόφσκι να τον νικάει σε όλες. Δημιουργικά τα πήγε πολύ καλά, όσο και αμυντικά, καταθέτοντας ψυχή μέσα στο γήπεδο. 

ΟΖΝΤΟΕΦ 7: Πήρε φανέλα βασικού σε μία σαφή επιλογή του Λουτσέσκου να έχει περισσότερη δημιουργία. Δεν ήταν κακός. Πολλά τρεξίματα, αρκετή δουλειά στα μεσοδιαστήματα, δεν απείλησε όμως την αντίπαλη εστία, αφού δεν πάτησε πολλές φορές περιοχή. 

ΤΑΙΣΟΝ 7: Με σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν φάνηκε. Ανέβασε σταδιακά στροφές, πήρε πρωτοβουλίες, χωρίς όμως να καταφέρει να δώσει ουσία μεσοεπιθετικά. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ 7: Καλό πρώτο μέρος, με ωραίες κινήσεις, εξαιρετικό άπλωμα του παιχνιδιού παίζοντας κάθετα, έχοντας καλές συνεργασίες κυρίως με τον Μπάμπα. Δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει και αυτό διότι σε αρκετές περιπτώσεις ή άργησε ή αναζήτησε το κάτι παραπάνω. 

ΖΙΒΚΟΒΙΤΣ 8: Μπορεί να... τρέχει ακόμα. Ακατάπαυστες δυνάμεις, πολλές επαφές με την μπάλα, προσπάθησε πολύ να απειλήσει είτε με προσωπικές του ενέργειες ή με γρήγορες μεταβάσεις και πλάγιες σέντρες. Πολύ καλή παρουσία. 

ΤΣΑΛΟΒ 6: Ο Ρώσος απόντος και του Τισουντάλι πήρε φανέλα βασικού, χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στην αντίπαλη άμυνα. Με εξαίρεση ένα σουτ, δεν βρήκε τρόπο να απειλήσει ουδέποτε τον Νταγκόφσκι γι' αυτό και αντικαταστάθηκε πρώτος. 

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

Ο Σαμάτα πήρε την ευκαιρία του, αλλά και πάλι δεν την... άρπαξε. Έπαιξε ένα μισάωρο χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει στο διάστημα αυτό. Καμαρά και Ντεσπόντοφ ήταν οι δύο επόμενες κινήσεις για τον Ρουμάνο τεχνικό. Στο 85' πέρασε στο γήπεδο ο Σορετίρε που ήταν και η τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Με εξαίρεση τον Άγγλο που έπαιξε ελάχιστα και η απόδοσή του δεν μπορεί να κριθεί, οι υπόλοιποι δεν κατάφεραν επί της ουσίας να αλλάξουν πολλά στην εικόνα του αγώνα με τον Βούλγατο εξτρέμ να παίζει στα αριστερά και τον Καμαρά δίπλα στον Οζντόεφ.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1235096_kritiki-paok-o-ekpliktikos-kotarski-kai-oi-exairetikoi-mpampa-sbamp

 

Κριτική ΠΑΟΚ: Ο εκπληκτικός Κοτάρσκι και οι εξαιρετικοί Μπάμπα, Σβαμπ. Το SDNA περνάει από ακτίνες τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Κορυφαίοι για τον Δικέφαλο οι Κοτάρσκι, Μπάμπα και ο Σβαμπ. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 15, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.