Διακρίνεται και στα… λάθη ο ΠΑΟΚ. Η αρνητική πρωτιά του Δικεφάλου στην Super League

Θετικό είναι το πρώτο «δείγμα» του ΠΑΟΚ στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, έχοντας εξασφαλίσει το εισιτήριο για το League Phase του Europa League, ενώ μετά από τρεις αγωνιστικές στη Super League παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με εννιά βαθμούς.

Με επτά γκολ ενεργητικό σε τρεις «στροφές» του ελληνικού πρωταθλήματος, ο Δικέφαλος διαθέτει την καλύτερη επίθεση μέχρι στιγμής, έχοντας ισοβαθμία σε αυτή τη στατιστική κατηγορία  με τον Ολυμπιακό. Αμφότερες οι ομάδες έχουν σκοράρει επτά τέρματα, ωστόσο το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου έχει δεχθεί περισσότερα, μετρώντας τρία γκολ παθητικό.

Η πρωτιά των «ασπρόμαυρων» δεν είναι η μοναδική πρωτιά, που έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τα λάθη είναι ένα από τα μειονεκτήματα του Δικεφάλου στο φετινό πρωτάθλημα, μία στατιστική κατηγορία, στην οποία… διακρίνεται.

Ειδικότερα, μετά το πέρας των τριών πρώτων αγωνιστικών, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση στην στατιστική κατηγορία με τα λάθη. Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος είναι η ομάδα με τα περισσότερα λάθη στο πρωτάθλημα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις στη σχετική κατηγορία, ενώ και φέτος έχει ξεκινήσει ανάλογα.

Μάλιστα, μετά από τρεις αναμετρήσεις μετρά 119 λάθη, ενώ ακολουθεί ο Ατρόμητος (115), η Athens Kallithea (111) και ο ΝΠΣ Βόλος (107). Όσον αφορά τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, αυτοί βρίσκονται πιο χαμηλά στην αρνητική λίστα της Super League, καθώς ο Παναθηναϊκός μετρά 103, ενώ ΑΕΚ και Ολυμπιακός έχουν 88 και 87 αντίστοιχα.

Δείτε παρακάτω την κατάταξη των ομάδων στην κατηγορία με τα λάθη στη Super League:

 https://inpaok.com/834472/diakrinetai-kai-sta-lathi-o-paok-2/

Διακρίνεται και στα… λάθη ο ΠΑΟΚ. Η αρνητική πρωτιά του Δικεφάλου στην Super League Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.