Ο ΠΑΟΚ, ο στόπερ και ο Σολέ (vid)

Δεν αποτελεί… είδηση το ότι ΠΑΟΚ ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, ο οποίος μαζί με τον Τόμας Κεντζιόρα, θα καλύψουν τη θέση του δεξιού στόπερ.

Παντελής Χατζηδιάκος και Μάριους Βιετέσκα, ήταν οι δύο περιπτώσεις που φάνηκαν να είναι πιο κοντά, για διάφορους λόγους όμως, αμφότερες δεν προχώρησαν. Με δεδομένο ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Ελλάδα κλείνει σήμερα, αν είναι να γίνει κάτι θα φανεί μέχρι το βράδυ. Υπάρχει υποψήφιος, αλλά δεν είναι απλό το θέμα.

Όπως διαβάσατε και χθες στο SFINA.GR ο Ουμάρ Σολέ είναι μία υπόθεση που ενδιαφέρει ζεστά τους ασπρόμαυρους. Ο 24χρονος(7/2/00) στόπερ ανήκει στη Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και προέρχεται από «γεμάτη» σεζόν, καταγράφοντας 28 συμμετοχές, με συνεισφορά δύο γκολ και μια ασίστ.

Οι συζητήσεις τη δεδομένη χρονική στιγμή αφορούν είτε τον δανεισμό του, είτε ακόμα και την ελεύθερη μεταγραφή του Γάλλου, που δεν υπολογίζεται από τους Αυστριακούς.

Προφανώς ο χρόνος πιέζει, καθώς οι μεταγραφές ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ (11/9), κι έτσι η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα.

 

Ο ΠΑΟΚ, ο στόπερ και ο Σολέ (vid) Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 11, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.