Βασιλόπουλος: «Δεν θα απορήσω αν παραμείνει μόνο ο Λουτσέσκου!» (video). Όσα σημείωσε για το «όπλο» του Δικεφάλου στη μάχη του Back to Back


Πρεμιέρα έκανε η εκπομπή «11 εμείς 11 αυτοί» στον τηλεοπτικό σταθμό «Open» με τον, γνωστό δημοσιογράφο και διευθυντή της εφημερίδας FORZA,  Κώστα Βασιλόπουλο να απαντά στην ερώτηση για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το back to back στην κατάκτηση τίτλων, ξεχωρίζοντας ως μεγάλο όπλο του Δικεφάλου τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

 

Όπως ανέφερε, ανάλογο όπλο δεν έχει ο ανταγωνισμός, (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ), σημειώνοντας μάλιστα πως δεν θα του κάνει εντύπωση αν καταφέρει να είναι ο μοναδικός από τους προπονητές της σεζόν που ξεκίνησε και θα τελειώσει την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά.

Παράλληλα, για τον προπονητή του Δικεφάλου σημείωσε πως «μοιάζει κομμένος και ραμμένος από τον Θεό του ποδοσφαίρου για τον ΠΑΟΚ», προσθέτοντας πως έχει πάρει περισσότερους τίτλους από όλους τους υπόλοιπους προπονητές της ιστορίας του ΠΑΟΚ μαζί.

 

Βασιλόπουλος: «Η πρώτη εικόνα του Μπακαγιόκο στον ΠΑΟΚ!» (video)

Το ρεπορτάζ που έδωσε ο διευθυντής της εφημερίδας FORZA, για τον 30χρονο μέσο

Πρεμιέρα έκανε, μέσα από τη συχνότητα του Open, η αθλητική εκπομπή «11 εμείς, 11 αυτοί».

Σε αυτή βρίσκεται και ο διευθυντής της εφημερίδας FORZA, και γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Βασιλόπουλος, που μετέφερε ρεπορτάζ αναφορικά με την κατάσταση του Τιεμούε Μπακαγιόκο.

Ο 30χρονος μέσος αποτελεί ένα από τα τελευταία μεταγραφικά «χτυπήματα» του ΠΑΟΚ, και μάλιστα βρέθηκε στην αποστολή για το πρόσφατο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο να κάνει το ντεμπούτο του.

 

Από το πρώτο διάστημα των προπονήσεων, ο πολύπειρος Γάλλος χαφ με τη σπουδαία καριέρα στην πλάτη του, φαίνεται πως έχει κερδίσει τους συμπαίκτες του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε ο Κώστας Βασιλόπουλος, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ εκτιμούν πως ο νέος τους συμπαίκτης θα εξελιχθεί στον κορυφαίο χαφ της φετινής σεζόν της Super League.

Παράλληλα, σημείωσε πως ο Γάλλος μέσος ήρθε με μεγάλο κίνητρο στην Ελλάδα και τους πρωταθλητές, θέλοντας να βρεθεί ξανά στο ευρωπαϊκό προσκήνιο, και πως αυτό έγινε αντιληπτό από τους ανθρώπους του Δικεφάλου, από το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στις προπονήσεις.

https://inpaok.com/835266/vasilopoulos-i-proti-eikona-tou-bakagioko-ston-paok-video/

Βασιλόπουλος: «Δεν θα απορήσω αν παραμείνει μόνο ο Λουτσέσκου!» (video). Όσα σημείωσε για το «όπλο» του Δικεφάλου στη μάχη του Back to Back Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.