Βασιλόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για τη νίκη, ο Παναθηναϊκός για την ισοπαλία» (video). Το σχόλιο του διευθυντή της FORZA για το ισόπαλο ντέρμπι της Τούμπας

Η εκπομπή «11 εμείς 11 αυτοί» έκανε πρεμιέρα στο Οpen το αργά το βράδυ της Δευτέρας (16/9), μια ημέρα μετά το ισόπαλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό στην Τούμπα (0-0), το οπoίο όπως είναι λογικό αποτέλεσε το βασικό θέμα συζήτησης, ανάμεσα στους δημοσιογράφους που απαρτίζουν το πάνελ.

Το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση και τη λευκή ισοπαλία της Τούμπας έκανε ο Κώστας Βασιλόπουλος, με τον έμπειρο δημοσιογράφο να σημειώνει πως ο ΠΑΟΚ έπαιξε πρώτα για τη νίκη και στη συνέχεια για την ισοπαλία, ενώ από την άλλη ο Παναθηναϊκός πρώτα για την ισοπαλία και στη συνέχεια για τη νίκη.

 

Επιπλέον, τόνισε πως ο Δικέφαλος μπορεί να είναι ικανοποιημένος καθώς αποτελεί τη μοναδική ομάδα μεταξύ των διεκδικητών που δεν έχει «γκελάρει», με τρεις νίκες, μια εκ των οποίον μάλιστα στο «μπλόκο» του Περιστέριου.

Όσον αφορά το ντέρμπι, τόνισε πως από τον ΠΑΟΚ έλειψε το σκοράρισμα, αφού οι ευκαιρίες παρουσιάστηκαν, ενώ στάθηκε και στην απουσία του Ταρίκ Τισουντάλι.

https://inpaok.com/835260/vasilopoulos-o-paok-epaixe-gia-ti-niki-o-panathinaikos-gia-tin-isopalia/

 

Βασιλόπουλος: «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε για τη νίκη, ο Παναθηναϊκός για την ισοπαλία» (video). Το σχόλιο του διευθυντή της FORZA για το ισόπαλο ντέρμπι της Τούμπας Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Σεπτεμβρίου 17, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.