ΠΑΟΚ Β - Διαγόρας 1-2. Σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε, ο Διαγόρας βγήκε τελικά νικητής απέναντι στον ΠΑΟΚ Β με γκολ του Ολιβέρι λίγο πριν την λήξη, παίρνοντας την πρώτη νίκη του για φέτος.

Στο ουδέτερο γήπεδο του Καμπανιακού, ο ΠΑΟΚ Β υποδέχτηκε τον Διαγόρα, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο Δικέφαλος του Βορρά προερχόταν από 2 σερί νίκες, ενώ ο Διαγόρας, στο ντεμπούτο του Τόλη Τερζή, έψαχνε το πρώτο του τρίποντο και το βρήκε στο φινάλε με «χρυσό» σκόρερ τον Ολιβέρι, «σπάζοντας» το αήττητο των ασπρόμαυρων.

Kατοχή για τον Δικέφαλο, απειλή κυρίως από στημένα

Οι ασπρόμαυροι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα, θέλοντας να δείξουν από νωρίς ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Απείλησαν δις, με τον Κανίς και τον Μπράντονιτς στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Τσιλιγγίρης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Ο Διαγόρας κλείστηκε με επιτυχία στα καρέ του, δυσκολεύοντας τον ΠΑΟΚ Β να αναπτύξει ευκαιρίες, όπως στα προηγούμενα παιχνίδια, με τον γηπεδούχο Δικέφαλο να απειλεί κυρίως με στημένες φάσεις. Στο 26ο λεπτό καταγράφηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους, όταν ο Τσαούσης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, ο Φίλων πήρε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει σε κόρνερ.

Για ένα ακόμα παιχνίδι, ο Ουρτάδο ήταν από τους πιο κινητικούς παίκτες των ασπρόμαυρων, καθώς απείλησε τόσο από απευθείας φάουλ αλλά και προσωπική ενέργεια μέσα από την περιοχή, χωρίς να βρει δίχτυα για τρίτο σερί παιχνίδι. Η μοναδική στιγμή που απείλησε ο γηραιός ήταν στο 28ο λεπτό όταν ο Λαγωνίδης έκανε κακό υπολογισμό, με τον Μανιά να εκτελεί, αλλά την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ, με το 0-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Τρομερό φινάλε και πρώτη νίκη για Διαγόρα 

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Δικέφαλο να έχει την κατοχή και τις ευκαιρίες. Ο Τσαούσης ήταν μονίμως απειλή από την αριστερή πλευρά, κάνοντας συνεχώς σέντρες με κύριο αποδέκτη τον Κανίς. Ο Μαροκινός επιθετικός στο 49ο λεπτό κόπηκε τελευταία στιγμή από την άμυνα, ενώ 3 λεπτά αργότερα το σουτ του από το σημείο του πέναλτι πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τσιλιγγίρη.

Σε μία ανύποπτη φάση για την άμυνα του ΠΑΟΚ Β, ο Μανωλάκης στο 73ο λεπτό ανατράπηκε από τον Τασιούρα κερδίζοντας πέναλτι. Ο Τσιαντούλας ανέλαβε την εκτέλεση, ευστόχησε και έβαλε μπροστά την ομάδα του. Από εκεί και πέρα, ο Δικέφαλος προσπάθησε να αντιδράσει και σε παρόμοια φάση στο 85ο λεπτό κέρδισε και αυτός πέναλτι, μετά από ανατροπή του Λαγωνίδη από την άμυνα του Διαγόρα.

Ο Ουρτάδο ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του. Με το γκολ αυτό έφτασε τα τρία, όντας ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του, σκοράροντας για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι. Ο Διαγόρας όμως, αντέδρασε και στο επόμενο λεπτό με πολύ όμορφο γκολ του Ολιβέρι προηγήθηκε ξανά πανηγυρίζοντας έξαλλα την πρώτη του νίκη για φέτος.

Αναλυτικά οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Β (Κωστίκος): Μοναστηρλής, Τσαούσης, Φίλων(46΄ Τασιούρας), Κωττάς, Λαγωνίδης, Τσοπούρογλου(59΄ Κουλούρης), Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ(78΄ Καλόγηρος), Κανίς(72΄ Μύθου), Μπράντονιτς(72΄ Γκούμας), Ουρτάδο

Διαγόρας Ρόδου (Τερζής): Τσιλιγγίρης, Ντιαλόσι, Δημόπουλος, Νικόλης, Παρασκευάς, Γαρουφαλιάς, Τσιαντούλας(90+3 Αγουάδο), Μπρέγκου(80΄ Παπαδόπουλος), Κοκκίνης(46΄ Ολιβέρι), Μανιάς, Μανωλάκης.

https://www.sdna.gr/podosfairo/1245993_paok-b-diagoras-1-2 
ΠΑΟΚ Β - Διαγόρας 1-2. Σε ένα παιχνίδι με τρομερό φινάλε, ο Διαγόρας βγήκε τελικά νικητής απέναντι στον ΠΑΟΚ Β με γκολ του Ολιβέρι λίγο πριν την λήξη, παίρνοντας την πρώτη νίκη του για φέτος. Reviewed by GEORGE GEOPONOS on Οκτωβρίου 19, 2024 Rating: 5
All Rights Reserved by GEOPONOS BET PAOK © 2013 - 2017
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εικόνες θέματος από merrymoonmary. Από το Blogger.